Kort

Fly Phuket - Bangkok

Flyinformation Phuket til Bangkok

Laveste returpris sidste måned

kr. 239

Direkte flyselskaber

12

Fly pr. uge

469

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 683 kilometer

1 t 5 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Thai AirAsia

Bangkok Suvarnabhumi og Bangkok Don Meung

2 lufthavne

Oplysningerne er korrekte per marts 2016

Ruter fra Phuket Lufthavn til Bangkok

Air Asia, Nok Air, Thai Lion Air, Thai Smile, Bangkok Airways, Thai Airways sørger for, at der er utallige direkte flyvninger fra Phuket til Bangkok hver eneste dag til både Bangkok Suvarnabhumi og Bangkok Don Meung.

Afgangsterminalen

På grund af den voldsomme popularitet har Phuket Lufthavn udvidet flere gange i de senere år for over en milliard kroner. Alle tre terminaler har restaurant med mulighed for at købe mad og nyde både varme og kolde drikkevarer. Normalt afgår indenrigsfly fra terminal 2, hvor spisestedet er en Bill Bentley Pub. Du kan i alle terminaler logge på lufthavnens gratis trådløse internet, AirportTrueFreeWiFi.

Ankomstterminalen

Hvis du flyver til Dong Meung Lufthavn, kan du vælge mellem en række forskellige busser til de forskellige dele af Bangkok. Skal du til centrum, koster det 30 baht (under seks kroner) og tager 30-40 minutter. En taxa koster cirka 40 kroner og tager 20-30 minutter.

Fra Bangkok Suvarnabhumi er der lidt flere transportmuligheder til centrum. Toget ARL City Link kører fra lufthavnen med syv stop i Bangkok frem til endestationen, Phaya Thai. Turen til endestationen tager en halv times tid. Skal du videre herfra, går der både busser og BTS Skytrain. Skal du til den populære Khao San Road, kan du enten tage ARL til Makkasan station (35 baht, under syv kroner) og tage en 20 minutters køretur med bus nummer 556 (17 baht, 3,25 kroner) til Democracy Monument lige om hjørnet fra Khao San Road eller køre hele vejen til Phaya Thai (45 baht, 8,50 kroner) og tage en 10 minutters køretur med bus nummer 59 (17 baht) til Democracy Monument. Den samlede transporttid er cirka den samme afhængig af timing og ventetid fra tog til bus.

Du kan naturligvis også tage en taxa enten hele vejen fra lufthavnen eller fra stop undervejs.

Endelig er det også muligt at gage shuttlebus til lufthavnens transportcenter for 35 baht (under syv kroner) og køre videre med offentlige bybusser til diverse bydele herfra. Priser starter fra 7 baht (1,50 kroner).

Pas, papirer og andet praktisk

Du bør være i lufthavnen et par timer før afgang for at undgå stress. Dansk pas skal være gyldigt i mindst seks måneder.

Værd at vide om Bangkok

Det er generelt dyrere at være fastboende i Bangkok end i Phuket, men som turist er der typisk penge at spare. For eksempel er restaurantpriserne i gennemsnit en anelse billigere (altså 11 kroner for de billige steder i stedet for 12…). Taxaer er noget billigere med en starttarif på kun cirka 6,50 kroner og kilometertakst på cirka 3,50 kroner.

Shoppingmuligheder er stort set uendelige i Bangkok. Der er ekstremt billige lokale markedsvarer, mens internationale tøjmærker normalt er 5 – 10 % dyrere end i Phuket.

Steder at bo

Find hotel i Bangkok.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.