Kort

Fly Billund - Bangkok

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Bangkok
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation Billund til Bangkok

Laveste returpris sidste måned

kr. 2.537

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 8847 kilometer

12 t 20 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

KLM

Bangkok Suvarnabhumi og Bangkok Don Meung

2 lufthavne

Ofte stillede spørgsmål

Der er 2 lufthavne i Bangkok: Bangkok Suvarnabhumi og Bangkok Don Meung.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Billund til Bangkok er kr. 2.537. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
12 t 20 min. er den gennemsnitlige flytid fra Billund til Bangkok.
Der er ingen flyselskaber, der flyver direkte fra Billund til Bangkok.

Opdateret april 2018

Flyselskaber som flyver fra Billund til Bangkok

Der er ingen flyselskaber, som flyver direkte på ruten Billund-Bangkok. Der er dog mange muligheder for at flyve mellem de to destinationer med en eller flere mellemlandinger undervejs. Thai Airways flyver desuden dagligt direkte fra København til Bangkok. Norwegian flyver også direkte 1-2 gange ugentligt hele året til Bangkok fra hovedstaden.

Hvis du ikke vil flyve via København, kan du for eksempel benytte Turkish Airlines via Istanbul eller flyve med Lufthansa til Bangkok via Frankfurt. Stort set alle fly på internationale ruter lander i Suvarnabhumi Lufthavn, Thailands største og en af Asiens travleste lufthavne.

Afgang fra Billund

Lufthavnen ligger få kilometer fra centrum, og hvis du ikke selv er kørende, kan du tage en af de offentlige busser, som kører fra byer som Århus, Kolding og Esbjerg. Se mere på Rejseplanen.

Inden afgang fra Billund til Bangkok kan du købe lidt af hvert i lufthavnen. I kiosken ved hovedindgangen kan du få læsestof, snacks osv. Efter sikkerhedskontrollen kan du stille sulten med gourmetmad fra Restaurant Gastro eller fastfood, søde sager med mere fra Sunset Boulevard, Diner og Lagkagehuset. Butikkerne sælger danske designervarer, tøj, LEGO og toldfri varer. Der er gratis, tidsubegrænset wi-fi i terminalen, hvor du også kan prøve en massagestol. Eller du kan slappe af i King Amlet Lounge. Her får du adgang til blandet læsestof samt diverse forfriskninger og snacks for 165 DKK.

Ankomst i Bangkok

Suvarnabhumi Lufthavn ligger cirka 30 km øst for centrum. Den store lufthavn har kun en terminal, men det tager alligevel tid at komme rundt. Der er adskillige spisesteder og butikker inden udgangen, så der er rig mulighed for at tanke op efter ankomst fra Billund til Bangkok.

Der er flere transportmuligheder ind til Bangkok. Den mest populære løsning er Airport Rail Link, et hurtigt tog med få stop, der kører jævnligt fra kælderetagen under terminalbygningen til centrum på cirka 30 minutter. Det lidt langsommere City Line tog stopper ved alle stationer. Der kører gratis busser fra 2. etage til det offentlige transportcenter få kilometer fra terminalen, hvorfra der kører rigtig billige rutebusser og taxier. Der holder også taxier foran terminalen, men der er ofte mere ventetid. Turen til centrum med bil kan let tage en time eller mere afhængig af trafikken. En anden gratis lufthavnsbus fragter transitpassagerer til Bangkoks anden lufthavn, Don Muang, som hovedsagligt benyttes til indenrigsflyvning. 

Generel information om at flyve fra Billund til Bangkok

Du kan rejse uden visum i op til 30 dage, og dit pas skal være gyldigt mindst seks måneder frem fra indrejsedatoen. Billund Lufthavn anbefaler, at passagerer ankommer to timer før afgang, også selvom du benytter online check-in.

Hvad kan du forvente i Bangkok

Tidsmæssigt er Bangkok seks timer foran Danmark, men i Thailand skifter de ikke mellem sommer- og vintertid, så forskellen er kun fem timer om sommeren. Temperaturen i Thailand kommer sjældent under 20 grader året rundt. De varmeste måneder er marts-maj, maj er også måneden for den første monsunregn, mens september er den vådeste måned med omkring 340 mm regn.

Valutaen hedder thailandsk baht (THB), og du har mulighed for at gøre mange gode indkøb og nyde livet til relativt få penge i Bangkok. For eksempel kan to personer spise en treretters middag på en restaurant i middelklassen for under 180 DKK, og du kan uden problemer finde en kop kaffe til 15 DKK. En billet til det store offentlige transportnetværk koster cirka 7 DKK, hvilket også svarer til startprisen for en taxi, som kører for under 2 DKK/km.

LÆS OGSÅ: 10 af de bedste oplevelser i Bangkok

Hoteller i Bangkok

Leder du efter overnatning? På hoteller i Bangkok kan du læse mere om byens kvarterer og fx sammenligne priser og beliggenhed på hoteller og andre indkvarteringstyper, inden du bestiller dit foretrukne sted.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.