Kort

Fly Aalborg - Bangkok

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Bangkok
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation Aalborg til Bangkok

Laveste returpris sidste måned

kr. 2.624

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 8781 kilometer

12 t 10 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

SAS

Bangkok Suvarnabhumi og Bangkok Don Meung

2 lufthavne

Ofte stillede spørgsmål

Der er 2 lufthavne i Bangkok: Bangkok Suvarnabhumi og Bangkok Don Meung.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Aalborg til Bangkok er kr. 2.624. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
12 t 10 min. er den gennemsnitlige flytid fra Aalborg til Bangkok.
Der er ingen flyselskaber, der flyver direkte fra Aalborg til Bangkok.

Opdateret april 2018

Flyselskaber som flyver fra Aalborg til Bangkok

Det er ikke muligt at flyve direkte fra Aalborg til Bangkok, men du kan selvfølgelig flyve på ruten med en eller flere mellemlandinger undervejs. Du kan for eksempel flyve til København og videre med Thai Airways, som har en daglig afgang direkte fra København til Bangkok hele året. Norwegian flyver også hele året 1-2 gange ugentligt direkte fra København til Bangkok.

Alternativt kan du flyve med KLM til Bangkok via Amsterdam eller flyve til Oslo og videre med Thai Airways til Bangkok Suvarnabhumi Lufthavn, landets største lufthavn.

Afgang fra Aalborg

Der er nem adgang til lufthavnen, som ligger cirka 6 km nordvest for centrum. Du kan køre selv eller benytte en række busser - se mere på Rejseplanen.

I terminalen får du en times gratis wi-fi. I Airport Lounge kan du surfe ubegrænset på internettet, læse aviser, se tv og nyde diverse snacks og drikkevarer. Det koster 149 DKK for passagerer med standardbilletter. Inden afgang fra Aalborg til Bangkok kan du også købe mad- og drikkevarer i afgangsområdet og shoppe i Duty Free butikken.

Ankomst i Bangkok

Suvarnabhumi Lufthavn ligger omtrent 30 km øst for centrum. Lufthavnsterminalen er kæmpe, og det tager lang tid at komme rundt. Hvis du er sulten eller andet efter ankomst fra Aalborg til Bangkok er der adskillige spisesteder og butikker inden udgangen.

Den mest populære transport løsning til centrum er Airport Rail Link, et hurtigt tog med få stop. Togene kører jævnligt fra kælderetagen til centrum på cirka 30 minutter. City Line toget er lidt langsommere og stopper ved alle stationer. Der kører gratis busser fra 2. etage til det offentlige transportcenter få kilometer fra terminalen, hvorfra der kører billige rutebusser og taxier. Foran terminalen holder der også taxier, men her er der ofte mere ventetid. Afhængig af trafikken kan turen let tage en time eller mere. En anden gratis lufthavnsbus kører transitpassagerer til Bangkoks anden lufthavn, Don Muang, som primært benyttes til indenrigstrafik.

Generel information om at flyve fra Aalborg til Bangkok

Hvis dit pas er gyldigt mindst seks måneder frem fra indrejsedatoen til Thailand, kan du rejse visumfrit i 30 dage. Check-in i Aalborg Lufthavn åbner to timer før afgang.

Hvad kan du forvente i Bangkok

Bangkok er tidsmæssigt seks timer foran Danmark, men i Thailand skifter de ikke mellem sommer- og vintertid, så forskellen er kun fem timer om sommeren. Temperaturen i Thailand kommer sjældent under 20 grader året rundt. De varmeste måneder er marts-maj, den første monsunregn begynder også i maj, mens september er den vådeste måned med omkring 340 mm regn.

Det er billigt at shoppe og hygge sig i Bangkok, hvor du betaler med thailandsk baht (THB). To personer kan for eksempel spise en treretters middag på en god restaurant for under 180 DKK, og en kop kaffe koster ikke mere end 15 DKK. Byen har et stort offentligt transportnetværk, som du kan køre med for cirka 7 DKK for en enkeltbillet, hvilket er det samme som taxiernes startgebyr, som kører for under 2 DKK/km.

LÆS OGSÅ: 10 af de bedste oplevelser i Bangkok

Hoteller i Bangkok

Mangler du overnatning i Thailands hovedstad? Læs mere om byens kvarterer på hoteller i Bangkok, hvor du fx kan sammenligne priser og beliggenhed på hoteller med mere, inden du bestiller dit favoritsted.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.