Kort

Fly Newcastle - London

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til London
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Direkte fly til London

Vil du flyve nonstop til London? Vi hjælper dig med at finde den ideelle rute.

 • GENNEMSNITLIG FLYVETID1 t 23 min.
 • BILLIGSTE DIREKTE RETURREJSEkr. 303
 • GENNEMSNITLIGT ANTAL FLY PR. UGE328
FLYSELSKABER, DER FLYVER DIREKTE
 • American Airlines
 • British Airways
 • Cathay Pacific
 • China Eastern
 • China Southern
 • Flybe
 • Iberia
 • Japan Airlines
 • LATAM Airlines
 • Malaysia Airlines
 • Qatar Airways
 • Royal Jordanian
 • S7 Airlines
 • Stobart Air
 • Virgin Atlantic
Søg efter direkte fly

Flyinformation Newcastle til London

Laveste returpris sidste måned

kr. 303

Direkte flyselskaber

2

Fly pr. uge

34

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 401 kilometer

1 t 10 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

British Airways

London Heathrow, London Gatwick, London Stansted, London Luton med flere

6 lufthavne

Ofte stillede spørgsmål

Der er 6 lufthavne i London: London Heathrow, London Gatwick, London Stansted, London Luton, London City og London Southend.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Newcastle til London er kr. 303. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
1 t 10 min. er den gennemsnitlige flytid fra Newcastle til London.
Der er 2 flyselskaber, der flyver direkte fra Newcastle til London.
Der er 34 fly om ugen, som flyver fra Newcastle til London pr. februar.

Flyrute: Newcastle til London

Opdateret maj 2016

 

Flyselskaber på ruten

I øjeblikket er British Airways det eneste flyselskab, som har fast direkte ruteforbindelse fra Newcastle upon Tyne til London. Selskabet flyver kun direkte til Heathrow Lufthavn og ingen af de øvrige fem lufthavne omkring hovedstaden.

British Airways flyver i hverdage til Heathrow Lufthavn seks gange, mens der er fire afgange om lørdagen og fem om søndagen.

 

Afgangsterminal

Newcastle Internationale Lufthavn ligger omtrent 10 km nordvest for byens centrum. Lufthavnen består af en stor terminal med adskillige spise- og serveringssteder både før og efter sikkerhedskontrollen. Den største koncentration er dog efter kontrollen, hvor de fleste butikker som Duty Free-shoppen også ligger.

Der er 45 minutters gratis wi-fi i lufthavnen, som rummer tre lounges, hvor British Airways Lounge kun er for medlemmer og passagerer på business og førsteklasse, er Aspire Lounge åben for alle uanset billettype. I AspirePlus Lounge er der desuden ubegrænset wi-fi. Man kan bestille plads på lufthavnens hjemmeside.

Lufthavnen anbefaler, at passagerer går til check-in senest to timer før den planlagte afgang. Fast Track billetter til at komme hurtigt igennem sikkerhedskontrollen kan købes i to kiosker i terminalen eller via lufthavnens hjemmeside.

 

Ankomstterminal

Heathrow Lufthavn, en af verdens største lufthavne, ligger næsten 30 km vest for centrum af London. Lufthavnen har fem terminaler, Terminal 1 er i øjeblikket lukket pga. ombygning. Der er gratis wi-fi i hele lufthavnen, adskillige lounges, internetcaféer, masser af spændende butikker, vekselbureauer, spisesteder og barer med mere. Fly fra British Airways lander i Terminal 5.

Der kører gratis busser mellem terminalerne. Adskillige busser og toge sørger for den videre transport, hvor Heathrow Express toget er den hurtigste rute til centrum, og undergrundsbanen er den billigste. Man kan også leje en bil fra en af de otte biludlejningsfirmaer i lufthavnen. Læs mere om transportmulighederne her.

 

London

Der er ingen tidsforskel mellem Newcastle og London. Klimaet er også temmeligt ens i de to byer, men det er som regel mellem 3-5 grader varmere året rundt i London. På grund af Londons tætte bebyggelse er det ofte omkring fem grader varmere i centrum af hovedstaden end i forstæderne, særligt om sommeren hvor temperaturen ofte ligger midt i tyverne.

London er generelt en meget dyrere by end Newcastle. Priserne på restauranterne i hovedstaden er i gennemsnit omkring 20 procent højere, mens madvarer overordnet set er cirka 15 procent dyrere. Forbrugsvarer koster i nogle tilfælde næsten 30 procent mere, og taxikørsel koster langt over det dobbelte i Londons famøse sorte taxier.

Læs mere om den engelske hovedstad i vores Rejseguide til London.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.