Kort

Fly Bangkok - Hat Yai

Flyinformation Bangkok til Hat Yai

Laveste returpris sidste måned

kr. 270

Direkte flyselskaber

6

Fly pr. uge

234

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 764 kilometer

1 t 10 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Thai AirAsia

Hat Yai

1 lufthavn

Flyrute: Bangkok til Hat Yai

Opdateret august 2016

 

Flyselskaber på ruten

Der er rig mulighed for at flyve mellem Thailands hovedstad Bangkok og Hat Yai, som er den største by i det sydlige Thailand.

Med cirka 35 daglige afgange på ruten fordelt på forskellige flyselskaber, er der masser af valgmuligheder, både hvad angår rejsetidspunkt og selskab. De største selskaber på ruten er Thai Smile, Nok Air, Air Asia og Thai Lion Air.

Der er to internationale lufthavne i Bangkok. De fleste indenrigsfly og ofte de billigste flyveture afgår fra Bangkok Don Mueang Internationale Lufthavn, der ligger omkring 25 km nordøst for centrum. Det tager cirka tre kvarter at køre derfra til Bangkok Suvarnabhumi Internationale Lufthavn, som ligger omtrent 30 km øst for centrum. For transitpassagerer kører der gratis busser fra klokken 05.00-24.00 mellem de to lufthavne mindst en gang i timen. Thai Smile er det eneste flyselskab, som flyver fra begge lufthavne til Hat Yai.

 

Afgangsterminal

Bangkok Don Mueang Internationale Lufthavn har to sammenhængende terminaler, som er opdelt i et udenrigs- og indenrigsområde. Der er  mange velsmagende spisesteder og butikker med blandt andet tøj og souvenirs samt toldfri varer som parfume, slik og tobak i begge terminaler. Der er også en Sauna & Spa med frisør i det offentligt tilgængelige område på fjerdesal i Terminal 1. Der er to timers gratis wi-fi i hele lufthavnen.

Bangkok Suvarnabhumi Internationale Lufthavn består af en kæmpestor terminal med to timers gratis wi-fi, internetcaféer samt over hundrede pc-stationer, hvor brugere gratis kan gå på internettet i 15 minutter. Der er et hav af lækre spisesteder og caféer både før og efter sikkerhedskontrollen, en Sauna & Spa samt butikker, der sælger alt fra læsestof til tøj og elektronik samt de sædvanlige toldfri varer.

 

Ankomstterminal

Hat Yai Internationale Lufthavn ligger knapt 15 km sydvest for centrum. Terminalbygningen er opdelt i henholdsvis indenrigs- og udenrigstrafik.

Når du skal videre er der flere valgmuligheder, den dyreste er lufthavnens Limousineservice, som kører dig til centrum for cirka 300 Bhat, knap 60 kroner. Taxierne udenfor kører til centrum for cirka 50 kroner, mens minivans kører for knapt 20 kroner. Endelig kan du også benytte de særprægede songthaew, ombyggede pickuptrucks, til mindre end 6 kroner. Biludlejningsfirmaerne har kontor på førstesalen ligesom limousineservicen.

 

Hat Yai

Der er ingen tidsforskel mellem de to thailandske byer, der under dansk vintertid er seks timer foran Danmark. Om sommeren er forskellen kun fem timer, da Thailand ikke skifter til sommertid.

Temperaturen kommer sjældent under 20 grader i Thailand, der også får masser af regn. I både hovedstaden og Hat Yai er de varmeste måneder marts-juni. Monsunregnen topper i Hat Yai i november, og byen får overordnet set noget mere regn end Bangkok.

Det er billigt at shoppe i Bangkok og resten af Thailand, men der også store regionale forskelle. Generelt er det næsten 30 procent billigere at spise ude i Hat Yai fremfor i hovedstaden. Handler du selv ind til maden slipper du cirka 10 procent billigere i Hat Yai.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.