Kort

Fly Århus - Stockholm

Flyinformation Århus til Stockholm

Laveste returpris sidste måned

kr. 918

Direkte flyselskaber

4

Fly pr. uge

16

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 523 kilometer

1 t 10 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

SAS

Stockholm Arlanda, Stockholm Skavsta, Stockholm Bromma og Stockholm Västerås

4 lufthavne

Opdateret maj 2018

Flyselskaber som flyver fra Aarhus til Stockholm

British Airways og SAS flyver begge direkte på ruten Aarhus-Stockholm hele året på cirka 1 time og 15 minutter. British Airways flyver til Stockholm-Bromma Lufthavn to gange dagligt mandag-torsdag og en enkel gang om fredagen. SAS lander i byens største lufthavn, Stockholm Arlanda, og flyver som regel hertil en gang dagligt i hverdage og om søndagen.

Afgang fra Aarhus

Når du skal flyve fra Aarhus til Stockholm, kan du køre til lufthavnen selv eller tage Lufthavnsbussen, hvis køreplan er tilpasset ruteflyenes afgangs- og ankomsttider. Køreturen fra Aarhus Banegård til lufthavnen, som ligger cirka 45 km nordøst for centrum, tager cirka 50 minutter og koster 115 DKK for voksne og 80 DKK for børn, det er også muligt at stå på andre steder undervejs. På hverdage kører bus 212 også mellem lufthavnen og Randers samt Ebeltoft. Der er gratis wi-fi i lufthavnen og mulighed for at købe mad og drikke fra caféen eller Restaurant Kokpit samt diverse produkter som parfume, chokolade, tobak, eksklusive gaveartikler med mere fra FLUBUY-shoppen. Efter sikkerhedskontrollen ligger udendørsområdet ’Den Mytologiske Have’, hvor det er tilladt at ryge. Det indendørs rygeforbud gælder også e-cigaretter.

Ankomst i Stockholm

Stockholm Arlanda Lufthavn ligger cirka 40 km nord for centrum. Der er tre timers gratis wi-fi, mange butikker og lækre spisesteder med mere fordelt på fire terminaler. Terminal 3 og 4 er til indenrigstrafik, mens terminal 2 og 5 er til internationale flyvninger. Flyver du med SAS fra Aarhus til Stockholm, lander du i T5.

Der er gode transportmuligheder til og fra Arlanda Lufthavn til centrum af hovedstaden eller ud i det svenske landskab. Hurtigtoget Arlanda Express kører til centrum på 20 minutter for cirka 200 DKK. I lufthavnen kan man også benytte toget mellem terminalerne gratis. Flere regionaltog og fjerntog stopper også i lufthavnen på Arlanda Centralstation i Skycity-området.

Stockholm-Bromma Lufthavn ligger under 10 km nordvest for centrum. Der er tre timers gratis wi-fi i lufthavnen, hvor du kan shoppe i Duty Free butikken og stille sulten på forskellige spisesteder. Der kører adskillige busser til og fra lufthavnen eller du kan benytte taxi eller leje en bil. I ankomstområdet er der telefoner med direkte forbindelse til de seks forskellige biludlejningsfirmaer, der servicerer lufthavnen. Bilerne hentes og afleveres på en separat parkeringsplads. For cirka 60 DKK kan du køre med Flygbussarna til centrum på omtrent 20 minutter. SL-trafik har også to lokalbusser, der kører forbi lufthavnen på deres rute. Både busser og taxier holder til venstre for udgangen.

Lej en bil i Stockholm

Generel information om at flyve fra Aarhus til Stockholm

Flyver du med British Airways til Stockholm åbner check-in 1 time og 15 minutter før afgang og lukker igen 35 minutter før afgang. Flyver du med SAS, skal du senest være checket ind 30 minutter før afgang.

Hvad kan du forvente i Stockholm

Der er ingen tidsforskel mellem Danmark og Sverige. Vejret og årstiderne er stort set også det samme, i vintermånederne er der dog generelt lidt koldere og mere sne i Stockholm, hvor de også får endnu mindre dagslys end herhjemme. Stockholm er generelt en dyr by, men den danske krone står noget stærkere end den svenske, så det er ofte muligt at spare lidt på diverse indkøb. Et restaurantbesøg koster næsten det samme, for eksempel kan to personer spise en treretters middag på en udmærket restaurant i Stockholm til omtrent 500 DKK. Den svenske offentlige transport er en smule dyrere, en enkeltbillet til tog, busser og sporvogne koster cirka 27,50 DKK. Taxierne er til gengæld lidt billigere med et startgebyr på cirka 32,50 DKK og en kilometertakst til knap 11 DKK.

LÆS OGSÅ: 10 ting du kan lave i Stockholm

Hoteller i Stockholm

Leder du efter et sted at overnatte i Sveriges hovedstad? På hoteller i Stockholm kan du sammenligne eksempelvis priser og beliggenhed, inden du bestiller dit foretrukne overnatningssted.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.