nyheder 10 bedste strande i Thailand

Alle artikler

10 bedste strande i Thailand

Flyv til Thailand og oplev nogle af verdens smukkeste strande. Vi giver dig her tips til 10 af de allerbedste strande, og her er fint hvidt sand og krystalklart vand for enhver smag.

Find billige flybilletter til Thailand

1. Nai Harn Beach, Rawai

“Den mest fredelige strand i Phuket,” sådan lyder en af ​​de anmeldelser på TripAdvisors liste over Thailands bedste strande Nai Harn har fået, og hvor denne strand også har en topplacering. Dette er en stor strand, hvor du ikke behøver at være for tæt på andre besøgende, men hvor du kan nyde et måltid mad og få en massage, mens du nyder stilheden.

2. Long Beach, Koh Lanta

Leder du efter en familiestrand i Thailand? Så er Long Beach med sit gyldne sand, klare vand og små bølger, en god mulighed.

3. Phranang Cave Beach, Ao Nang

Du kender det sikkert fra klassiske billeder af Thailands billedskønne natur. Kombinér sol & svømning med at udforske grotter, sejl kajak eller prøv klatring; stranden er en favorit for klatrere. Sandet er silkeblødt hér, og solnedgangen er fantastisk.

4. Freedom Beach, Patong

Manglen på bølger, det varme vand, og placeringen langt væk fra turistområder, gør denne lille strand til et perfekt tilflugtssted til en rolig dag med svømning og afslapning. Bemærk, at der er entré til stranden, adgang koster 200 bat.

5. Railay Beach

Vidunderlige landskaber, kække aber og billige aktiviteter tiltrækker mange besøgende til denne berømte strand. Der kan blive lidt overfyldt her, især ved solnedgang.

6. Phi Phi Don, Phi Phi

Leonardo Di Caprio gjorde denne ø verdensberømt med filmen The Beach, og i dag er det en af ​​Thailands mest populære destinationer. Med perfekt sand og maleriske udsigter, er dette et absolut must for enhver Thailand besøgende.

7. Mai Khao, Phuket

Denne lange, gyldne strand er ikke langt fra lufthavnen, og er kendt for sin rolige atmosfære. Lokale der går tur langs kysten, og vandbøfler spadserende langs vejen, er to almindelige ting at se her – og du kan også se elefanter.

8. Kantiang, Ko Lanta

Vil du tage en dykketur? I området omkring Kantiang er der mange gode dykkersteder, men også en lang række fine restauranter. En anden stor attraktion er det næsten kridhvide sand.

9. Bamboo Island, Phi Phi Island

Ingen barer, ingen bungalows. Bamboo Island er en lille ø, der tager en halv time at gå rundt. Men frem for alt, vil du finde perfekt sand her. Herudover er her smukke fugle og et beskyttet miljø, så her har du en perfekt dagudflugt.

10. Chaweng, Koh Samui

En livlig strand med et godt udvalg af vandsport, masser af palmetræer og frem for alt virkelig fint sand.

Find billige flybilletter til Thailand

Brug for mere rejseinspiration?

8 thailandske øer, du bare skal besøge

12 af verdens smukkeste strande – i billeder

10 af de bedste oplevelser i Bangkok

*Offentliggjort august 2017. Priserne er indhentet indenfor 15 seneste dage for dagen for offentliggørelsen af denne artikel. Priser kan være afhængige af tidsmæssige ændringer, herunder begrænset antal.

Skyscanner er verdens rejsesøgemaskine, der hjælper dig med at få mest muligt for pengene både mht. flybilletter, hoteller og billeje.