Girona

28. okt. 2019 - 29. okt. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Girona omfatter Hotel Eden Park by Brava Hoteles, Meliá Girona og Salles Hotel Aeroport de Girona baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Girona ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Girona

fra kr. 685
fra kr. 1.171

Hvad siger de rejsende om Girona?

9,8
Historieelskere
9,2
Madelskere
7,8
Familierejsende
7,8
Kunst og designelskere
6,8
Backpackere
Medlemsanmeldelser (52)
Cristina Antolin
Cristina AntolinOlot
07-01-13

lsjdjafsdknfnskdf

Claudia Tavani
Claudia TavaniCagliari
12-01-19

De fleste rejsende fra Europa lander i Girona på vej til Barcelona, og besøger ikke denne by - som faktisk er en rigtig perle. Pakket med historie, utrolige restauranter og en fantastisk lokal stemning, Girona er den perfekte størrelse: stor nok til at have det sjovt; lille nok til at være helt sikker. I anden verden er det bedste sted for solo kvindelige rejsende.

Yuna Gena
Yuna GenaSamarinda
12-08-17

UNESCO opført by i Catalunya regionen i Spanien, det er værd at besøge. Beliggende få timer kørsel fra den populære Barcelona, Girona tilbyder den mere intense følelse af middelalderen. De smukke gader i byen er fyldt med forskellige museer, velbevarede imponerende middelalderlige bygninger. og også gode lokale restauranter. En fuld en dagstur til byen er en af de mest velbesatte tur jeg nogensinde har haft.

Ingrid Katz
Ingrid KatzMenlo Park
27-06-15

Dette er en fantastisk by i Costa Brava. Så mange gamle middelalderlige bygninger, gader og restauranter! Elskede det!

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er november, med et gennemsnit på kr. 607 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Girona er juli med en gennemsnitspris på kr. 936 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i oktober sidste år var kr. 642 pr. nat. Dette er 17% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 754 set over de foregående 12 måneder.
I Girona er den forventede gennemsnitstemperatur i oktober 16,3°C/61,3°F. Den varmeste måned er typisk august med gennemsnitstemperaturer på 30,5°C/86,9°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på 1,5°C/34,7°F.
Den nærmeste lufthavn ved Girona er Gerona (GRO) (9,49 km).

Planlæg en rejse til Spanien