Girona

23. jul. 2019 - 24. jul. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Girona omfatter Doubletree By Hilton Hotel Girona, Meliá Girona og Ibis Budget Girona Costa Brava baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Girona ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Girona

fra kr. 631
fra kr. 855
fra kr. 1.403

Hvad siger de rejsende om Girona?

9,8
Historieelskere
9,4
Madelskere
7,8
Familierejsende
7,6
Kunst og designelskere
6,7
Backpackere
Medlemsanmeldelser (48)
Cristina Antolin
Cristina AntolinOlot
07-01-13

lsjdjafsdknfnskdf

Claudia Tavani
Claudia TavaniCagliari
12-01-19

De fleste rejsende fra Europa lander i Girona på vej til Barcelona, og besøger ikke denne by - som faktisk er en rigtig perle. Pakket med historie, utrolige restauranter og en fantastisk lokal stemning, Girona er den perfekte størrelse: stor nok til at have det sjovt; lille nok til at være helt sikker. I anden verden er det bedste sted for solo kvindelige rejsende.

Yuna Gena
Yuna GenaSamarinda
12-08-17

UNESCO opført by i Catalunya regionen i Spanien, det er værd at besøge. Beliggende få timer kørsel fra den populære Barcelona, Girona tilbyder den mere intense følelse af middelalderen. De smukke gader i byen er fyldt med forskellige museer, velbevarede imponerende middelalderlige bygninger. og også gode lokale restauranter. En fuld en dagstur til byen er en af de mest velbesatte tur jeg nogensinde har haft.

Ingrid Katz
Ingrid KatzMenlo Park
27-06-15

Dette er en fantastisk by i Costa Brava. Så mange gamle middelalderlige bygninger, gader og restauranter! Elskede det!

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er november, med et gennemsnit på kr. 581 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Girona er maj med en gennemsnitspris på kr. 764 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i juli sidste år var kr. 614 pr. nat. Dette er 9% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 674 set over de foregående 12 måneder.
I Girona er den forventede gennemsnitstemperatur i juli 23,7°C/74,7°F. Den varmeste måned er typisk august med gennemsnitstemperaturer på 30,5°C/86,9°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på 1,5°C/34,7°F.
Den nærmeste lufthavn ved Girona er Gerona (GRO) (9,49 km).

Planlæg en rejse til Spanien