Haugesund

23. okt. 2019 - 24. okt. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Haugesund omfatter Banken Hotel, Scandic Haugesund og Clarion Collection Hotel Amanda baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Haugesund ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Haugesund

fra kr. 738
fra kr. 878

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er februar, med et gennemsnit på kr. 631 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Haugesund er juli med en gennemsnitspris på kr. 989 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i oktober sidste år var kr. 784 pr. nat. Dette er 5% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 829 set over de foregående 12 måneder.
I Haugesund er den forventede gennemsnitstemperatur i oktober 9,6°C/49,3°F. Den varmeste måned er typisk august med gennemsnitstemperaturer på 16,9°C/62,4°F. Den koldeste måned er februar med gennemsnitstemperaturer på 1,8°C/35,2°F.
Den nærmeste lufthavn ved Haugesund er Haugesund (HAU) (1,09 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Stord (42,27 km) Stavanger (62,94 km)

Planlæg en rejse til Norge