Haugesund

23. jul. 2019 - 24. jul. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Haugesund omfatter Banken Hotel, Radisson Blu Hotel, Haugesund og Scandic Haugesund baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Haugesund ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Haugesund

fra kr. 780
fra kr. 606

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er februar, med et gennemsnit på kr. 614 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Haugesund er november med en gennemsnitspris på kr. 847 pr. nat.
Gennemsnitsprisen for et hotel i juli sidste år var kr. 764 pr. nat. Dette er det samme som den gennemsnitlige pris pr. nat set over de foregående 12 måneder.
I Haugesund er den forventede gennemsnitstemperatur i juli 14,5°C/58,0°F. Den varmeste måned er typisk august med gennemsnitstemperaturer på 16,9°C/62,4°F. Den koldeste måned er februar med gennemsnitstemperaturer på 1,8°C/35,2°F.
Den nærmeste lufthavn ved Haugesund er Haugesund (HAU) (1,09 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Stord (42,27 km) Stavanger (62,94 km)

Planlæg en rejse til Norge