Nuevo Laredo

24. apr. 2019 - 25. apr. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Nuevo Laredo omfatter Loma Alta Motel, Rio Grande Plaza Hotel og Laredo Executive Inn baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Nuevo Laredo ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Nuevo Laredo

fra kr. 448
fra kr. 293

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er maj, med et gennemsnit på kr. 379 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Nuevo Laredo er januar med en gennemsnitspris på kr. 465 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i april sidste år var kr. 414 pr. nat. Dette er 3% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 430 set over de foregående 12 måneder.
I Nuevo Laredo er den forventede gennemsnitstemperatur i april 25,8°C/78,4°F. Den varmeste måned er typisk august med gennemsnitstemperaturer på 37,7°C/99,9°F. Den koldeste måned er december med gennemsnitstemperaturer på 9,5°C/49,1°F.
Den nærmeste lufthavn ved Nuevo Laredo er Nuevo Laredo (NLD) (7,49 km).

Planlæg en rejse til Mexico