Ciudad Victoria

23. jul. 2019 - 24. jul. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Ciudad Victoria omfatter Villas del Santuario del Hotel Panoramico, Departamentos & Suites Villa Teresa og Hotel Santander Inn & Suites baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Ciudad Victoria ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Ciudad Victoria

fra kr. 299
fra kr. 257

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er maj, med et gennemsnit på kr. 249 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Ciudad Victoria er september med en gennemsnitspris på kr. 299 pr. nat.
Gennemsnitsprisen for et hotel i juli sidste år var kr. 282 pr. nat. Dette er det samme som den gennemsnitlige pris pr. nat set over de foregående 12 måneder.
I Ciudad Victoria er den forventede gennemsnitstemperatur i juli 29,2°C/84,5°F. Den varmeste måned er typisk juni med gennemsnitstemperaturer på 36,4°C/97,5°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på 11,2°C/52,2°F.
Den nærmeste lufthavn ved Ciudad Victoria er Ciudad Victoria (CVM) (18,08 km).

Planlæg en rejse til Mexico