Ciudad Victoria

31. okt. 2019 - 1. nov. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Ciudad Victoria omfatter Posada Nogales, Departamentos & Suites Villa Teresa og Hotel Santander Inn & Suites baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Ciudad Victoria ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Ciudad Victoria

fra kr. 264
fra kr. 268

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er maj, med et gennemsnit på kr. 260 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Ciudad Victoria er september med en gennemsnitspris på kr. 346 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i oktober sidste år var kr. 294 pr. nat. Dette er 1% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 298 set over de foregående 12 måneder.
I Ciudad Victoria er den forventede gennemsnitstemperatur i oktober 23,9°C/75,0°F. Den varmeste måned er typisk juni med gennemsnitstemperaturer på 36,4°C/97,5°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på 11,2°C/52,2°F.
Den nærmeste lufthavn ved Ciudad Victoria er Ciudad Victoria (CVM) (18,08 km).

Planlæg en rejse til Mexico