Luqa

12. apr. 2020 - 13. apr. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Luqa omfatter Palazzo Consiglia, Grand Hotel Excelsior og Julesy's BnB baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Luqa ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Luqa

fra kr. 420
fra kr. 1.670
fra kr. 1.945

Hvad siger de rejsende om Luqa?

9,8
Historieelskere
8,4
Udendørs-entusiast
8,2
Familierejsende
8,2
Nattelivselskere
7,3
Eventyrrejsende
Medlemsanmeldelser (81)
Emilio Triumph
Emilio Triumph
07-10-19

Hotel Art Cavalieri for en god pris / kvalitet forhold og meget centralt. Fremragende transporttjenester med bus / bus fra / til lufthavnen, men med Wi-Fi for at forbedre og gøre det lettere at få adgang! Anbefalet 6 måneder om året: Nytårsaften skal testes!

Raquel O.
Raquel O.
05-10-19

Malta er en lille skat midt i Middelhavet. Du kan finde, hvad du vil: vidunderlige strande, smukke byer, hvor historien indåndes (Medina, Victoria, Valletta), landsbyer med fiskeri charme som Marsaxlokk, god gastronomi, ro eller, hvis du foretrækker det, stress og jag i dit natteliv. Det er den perfekte destination for familier, ensomme rejsende, vennegrupper ... Alle er velkomne på Malta.

Ana Nichita
Ana Nichita
05-08-19

Luqa er navnet på lufthavnen. Malta er fantastisk, med vidunderlige landskaber. Valleta er så historisk og et meget godt sted at tage på en ferie. Se er rundt. Jeg vil også anbefale øerne: Blue Lagoon (Comino), Gozo.

Hazel I
Hazel I
12-07-19

Masser af venlige engelske mennesker der, når du snakker med dem. Det kan være lidt dyrt at købe ting som mad i euro der

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er november, med et gennemsnit på kr. 720 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Luqa er august med en gennemsnitspris på kr. 958 pr. nat.
Gennemsnitsprisen for et hotel i april sidste år var kr. 831 pr. nat. Dette er det samme som den gennemsnitlige pris pr. nat set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Luqa er Luqa Malta (MLA) (1,09 km).

Planlæg en rejse til Malta