Kuala Lumpur

3. feb. 2020 - 4. feb. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Kuala Lumpur omfatter Hotel Stripes Kuala Lumpur, Autograph Collection, Hilton Kuala Lumpur og KIP Hotel baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Kuala Lumpur ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Kuala Lumpur

fra kr. 186
fra kr. 377
fra kr. 647

Hvad siger de rejsende om Kuala Lumpur?

9,8
Madelskere
8,6
Familierejsende
8,3
Backpackere
7,8
Eventyrrejsende
7,4
Nattelivselskere
Medlemsanmeldelser (718)
A. F.
A. F.
19-12-19

en pulver tønde venter på at eksplodere. den simmerende religiøse og racemæssige spænding blandt dens forskellige befolkning ødelægger langsomt

Ya Aja
Ya Aja
04-11-19

Jeg kan udforske Kuala Lumpur med venner. Det nødvendige budget er ikke så stort, fordi der er mange valg. Den livlige atmosfære om natten gjorde vores ferie sjovere. Og den lette transport er også et plus

Hansa Jaaaaaaaa
Hansa Jaaaaaaaa
20-11-19

แนะนำให้ไปร้านข้างทางค่ะ รีวิวคนไทยที่ไปคือไม่อร่อยสักที่ค่ะ จริงๆอยากแนะนำร้านตามข้างทางนะคะ หมาล่าบันหมี่ ถ้าใครชอบรสเผ็ดๆ แนะนำเลยค่ะ

Dharma Yanthi
Dharma Yanthi
29-10-19

I love the city! the food is nice, a lot of tourist attraction~ easy to find public transportation

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er oktober, med et gennemsnit på kr. 213 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Kuala Lumpur er juli med en gennemsnitspris på kr. 549 pr. nat.
Gennemsnitsprisen for et hotel i januar sidste år var kr. 390 pr. nat. Dette er det samme som den gennemsnitlige pris pr. nat set over de foregående 12 måneder.
I Kuala Lumpur er den forventede gennemsnitstemperatur i januar 27,9°C/82,2°F. Den varmeste måned er typisk marts med gennemsnitstemperaturer på 33,5°C/92,3°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på 23,3°C/73,9°F.
Den nærmeste lufthavn ved Kuala Lumpur er Kuala Lumpur Sultan Abdul Aziz Shah (SZB) (15,21 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Kuala Lumpur International (44,00 km)

Planlæg en rejse til Malaysia