Campos

25. sep. 2019 - 26. sep. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Campos omfatter Refúgio Nômade Hostel, Via Park Flat Service og Pousada Portobello baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Campos ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Campos

fra kr. 312
fra kr. 274

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er oktober, med et gennemsnit på kr. 253 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Campos er maj med en gennemsnitspris på kr. 354 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i september sidste år var kr. 270 pr. nat. Dette er 13% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 308 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Campos er Campos (CAW) (2,57 km).

Planlæg en rejse til Brasilien