Kort

transavia fly | Billige flyrejser

Det hollandske lavprisflyselskab blev oprettet i 1965 og er ejet af KLM. Transavia har siden 2003 været en del af Air France-KLM Group som et selvstændigt flyselskab. Transavia flyver hovedsagligt charterfly og til sæsonbestemte feriedestinationer i Europa, særligt i Middelhavsområdet, med over 100 destinationer i alt. Transavia har ofte billige flybilletter og gode tilbud på flyrejser. Du kan flyve direkte fra Københavns Lufthavn til Eindhoven og München med Transavia.

Flyselskabet har hovedbase i Amsterdam Schiphol Lufthavn, men opererer også fra Rotterdam-Haag Lufthavn og Eindhoven Lufthavn. De har desuden base i både Frankrig og Tyskland. Transavia råder over 39 fly fra Boeing. Flying Blue er deres loyalitetsprogram, hvor du kan optjene flypoints.

Opdateret marts 2017

Hvorfor flyve med Transavia?

Sådan checker du ind

Du kan vælge mellem online check-in eller gå direkte til Transavias lufthavnsskranke. Online check-in er åben mellem 30-4 timer før den planlagte flyafgang og kan benyttes på langt de fleste ruter. Du skal selv printe dit boardingkort, men hvis det glipper, kan du også få det udleveret i lufthavnskranken.

Åbningstiderne for den bemandede lufthavnsskranke varierer, men flyver du fra Amsterdam, er der åbent for check-in mellem 3 timer og 40 minutter før den planlagte afgang, eneste undtagelse er afgange til Tel Aviv, hvor de lukker 85 minutter før. I mange af de andre lufthavne åbner skranken først 2,5 timer før afgang.

Bagagekvoter og gebyrer

Dit billetvalg afgør din inkluderede bagagekvote. Rejser du på Basic fare eller Plus fare må du tage et styk håndbagage med ombord på maks. 10 kg. Med Max fare billetten må du fordele dine 10 kg på to tasker. Der er to slags mål for håndbagage, den mindste, på 45 x 40 x 25 cm, er garanteret at komme med i kabinen. Men hvis du vælger at benytte en større håndbagage på maks. 55 x 40 x 25 cm, risikerer du ved pladsmangel, at den ryger i fragtrummet.

Basic fare billetten er kun inklusiv håndbagage, men du kan købe plads til indskrevet bagage online efter behov. Der er 20 kg indskrevet bagage inkluderet i Plus fare billetten, mens Max fare giver dig 30 kg. Læs mere om Transavias bagageregler og priser for tilkøb.

Siddepladser

Du kan i princippet sidde, hvor du vil i flyet, uanset hvilken billet du flyver på. Alle rejsende kan nemlig reservere deres favoritsæde via hjemmesiden indtil 48 timer før afgang, eventuelt mod betaling afhængig af sædevalg og billettype. Ønsker du fx ekstra benplads under flyveturen på din Basic fare billet, koster det 75 kroner. Men så skal du ikke vente til check-in, læs mere om valg af siddepladser og priser.

Ekstra Gebyrer

Transavia markedsfører blandet andet sig selv på, at deres priser er All In, dvs. der ikke er nogle skjulte gebyrer. Du kan læse mere om de forskellige billettyper og se, hvor meget rabat du kan opnå på diverse tilkøb og goder. Med Max fare billetten er det fx gratis at ændre både navn, dato og flyrute på billetten helt op til to timer før afgang.

Service ombord

Om bord er det muligt at købe både vådt og tørt, udvalget af varme og kolde drikkevarer samt mad og snacks afhænger af din flyrute og flyvetid.

Der er ikke anden form for underholdning ombord end Transavias flyblad Enjoy! Magazine. Her finder du primært tilbud på diverse produkter som smykker, kosmetik og alkohol, som du kan købe undervejs. I luften kan du kun betale kontant med euro eller med betalingskort.

Punktlighed

Transavia ligger generelt rigtig godt i statistikkerne for hvor mange af deres fly, der afgår til tiden. I 2016 lettede 83,98 procent af lavprisflyselskabets fly til tiden, hvilket placerede dem på en 17. plads på listen over samtlige flyselskabers punktlighedsscore fra OAG-Punctuality League.

transavia

5,0/5
Baseret på 12556 anmeldelser

Vi bedømmer leverandører på grundlag af feedback fra brugerne om: prispålidelighed, gebyrer, kundeservice og udbyderens websteds brugervenlighed.

Find ud af mere

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.