Geilo

24. apr. 2019 - 25. apr. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Geilo omfatter Fjelltun Fritidsleiligheter Leil 304, Hakkesetstølen Fjellstugu og Knutebu Two-Bedroom Cottage baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Geilo ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Geilo

fra kr. 487
fra kr. 616

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er november, med et gennemsnit på kr. 793 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Geilo er april med en gennemsnitspris på kr. 1.345 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i april sidste år var kr. 1.034 pr. nat. Dette er 6% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 966 set over de foregående 12 måneder.
I Geilo er den forventede gennemsnitstemperatur i april 3,3°C/38,0°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 17,1°C/62,8°F. Den koldeste måned er februar med gennemsnitstemperaturer på -4,0°C/24,8°F.

Planlæg en rejse til Norge