Kort

Fly til Korfu

Korfu er en af Grækenlands mest besøgte øer og på størrelse med Bornholm. Hovedbyen hedder ligeledes Korfu og er centrum for handel og natteliv. Øen har været besat af forskellige stormagter gennem tiden, hvilket især er synligt i byen Korfus arkitektur i engelsk, fransk, italiensk og selvfølgelig også græsk stil. Øen har foruden mange historiske bygningsværker og ruiner skønne badestrande og et varieret landskab.     

Visum

Visumfrit i op til 90 dage. Se flere oplysninger her.

Sæson

Sommeren er varm og tør, mens forår, efterår og vinter byder på en del regn. Især i november og december regner det meget, dog kommer temperaturerne sjældent under 10 grader.

Kom omkring

I Korfu by kører blå busser, mens busserne som kører rundt på øen er grønne. Hertil kommer taxaer og leje af cykler eller båd, der kan få én rundt i byen eller ud på øens mere fjerntliggende egne. 

Åbningstider

De fleste butikker har åbent 9-21 og holder lukket mellem kl. 14-17.30. Supermarkederne og visse turistbutikker er åbne hele dagen.

Drikkepenge

På feriesteder som Korfu forventer personalet drikkepenge, stuepigen ca. 2,5 euro pr. uge og omkring 15 % af regningen til tjeneren. I taxaen aftales prisen ofte på forhånd.

Information og nødstilfælde

Danmarks ambassade i Grækenland, Mourouzi 10, 4.sal, GR-106 74 Athen

Tel: +30 210 725 6440   E-mail: graekenland.um.dk   

Politi/Ambulance/Brand: 112

Seværdigheder

1. Esplanaden: Det store åbne grønne område, der grænser op til den gamle by, er omgivet af historiske bygninger og efter sigende den smukkeste af sin slags i Grækenland.

2. Det Gamle Fort: Fortet blev bygget i 1546 af venetianerne og de to tårne har givet øen dens navn. Med en voldgrav er fortet adskilt fra byen, som man får en fantastisk udsigt over.

3. Skt. Michael og Skt. George Paladset: Paladset fra det 19. århundrede rummer i dag et museum, dedikeret til asiatisk kunst som porcelæn, statuer og meget andet. 

4. Stranden: Øen er rig på billedskønne badestrande og krystalklart vand, nogle er sandstrande andre med sten og grotter, som man kan udforske.

5. Kynopiastes: En af mange landbyer med sit eget særpræg, der fortjener et besøg. Især byens kloster, marmorkirke og museum er interessante.

Hurtige fakta

Indbyggertal: Cirka 40.000 (Hele øen 120.000)
Valuta: Euro € (EUR)
Landekode: (00) 30
Religion: Cirka 97 % græskortodokse  
Tidszone: UTC+2
Officielt sprog: Græsk

Find hotel i Korfu

Hotel i Korfu

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Korfu

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Korfu: Korfu.
Ellinair, SkyUp Airlines, Transavia France, Olympic Air, transavia, Eurowings Europe, Novair og Norwegian flyver alle direkte til Korfu.
Den billigste måned at flyve til Korfu i er april.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.