Sammenlign billeje i Korfu lufthavn

Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

###Biludlejning i Korfu Lufthavn Oplysningerne er korrekte per 27. Juni 2015

Brug Skyscanner biludlejning, hvis du gerne vil spare tid, besvær og penge, når du lejer bil i Korfu Lufthavn. ###Steder at leje bil i Korfu Lufthavn Der er fire biludlejningsselskaber i Korfu Lufthavn – Avis, Europcar, Hertz og Sixt. Skranken er ikke til at undgå. Den ligger i terminalen lige ved ind-/udgangen. ###Tankstationer i nærheden af Korfu Lufthavn Det er muligt at komme hele vejen rundt om Korfu, men husk, at biludlejningsselskaberne ofte kræver, at bilen leveres tilbage med fuld tank.

Der en Jetoil på EO25 kun et par hundrede meter vest for lufthavnen og en BP station på samme vej endnu tættere på. ###Sådan kommer du ud af Korfu Lufthavn EO25 løber lige nord for lufthavnen. Denne vej fører ind til Korfu by (lokalt kendt som Kerkyra) og den nordlige del af øen, hvis du drejer til højre mod øst, og drejer du til venstre mod vest fortsætter vejnetværket mod den sydlige del af øen. ###Ruter til populære destinationer Med EO25 lige nord for lufthavnen er det meget overskueligt og hurtigt at komme af sted mod din destination uden først at skulle sno sig rundt ad små forvirrende veje. E025 i østlig retning drejer mod venstre og går direkte ind til Kerkyra. ###Roda, Stefanos og Achavari Tre byer side om side med en af de mest familievenlige kystlinjer på hele Korfu og med masser af restauranter, barer og steder at overnatte.

Du kan komme hele vejen til denne trio af byer på lige under en time. Drej til venstre på E025, og så til højre ved BP tankstationen mod Pelekas. Når du kommer til vejens ende efter et par hundrede meter, skal du dreje til venstre og efter endnu et par hundrede meter til højre hvor Pizza Flogas ligger. Følg vejens snoen cirka 500 meter, og drej så til venstre på hovedvejen E024. Fortsæt de næste 12 kilometer til vejen deler sig i to, og hold så til højre. Fortsæt gennem Skripero og de efterfølgende hårnålesving – og vær sikker på, du følger vejen rundt til højre, når skiltene viser mod Roda. Herefter er der skilte mod både Roda og Achavari resten af vejen.
Der er masser af steder langs stranden og havnefronten, hvor man kan parkere bilen, og mange hoteller og ressorter har desuden (ofte gratis) parkering. ###Agios Gordios Midt på Korfus vestkyst ligger nogle af de bedste sandstrande i et hyggeligt fisker- og farmersamfund med dramatisk kystlinje.

Agios Gordios er kun en halv time bag rettet væk. Drej til venstre på EO25, og hold så til højre de første 11 kilometer, hver gang vejen deler sig. Efter de cirka 11 kilometer skal du følge skiltet til venstre mod Sinarades. Herfra fortsætter vejen til destinationen. Der er masser af steder langs vejene at parkere i Agios Gordios, ikke mindst langs kystlinjen. ###Kassiopi På den nordøstligste del af Korfu forenes fiskerby med strand, romerske ruiner med bjerglandskab i baggrunden.

Tag vejen op til EO24 på samme måde som på ruten til Roda, Stefanos og Achavari. Drej til højre efter cirka otte kilometer på EO24, og følg så skiltene langs den flotte kystrute resten af vejen til Kassiopi, indtil vejen snor så en smule indenlands. Som de fleste steder på Korfu er der mange steder at finde gratis parkering i Kassiopi.

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.

*Dette er en anslået pris, som hjælper dig med at vælge mellem en lang række muligheder. I dags pris er baseret på gennemsnittet af de laveste priser, der er fundet på Skyscanner for hver af de seneste 15 dage.