Sammenlign billeje i Roma Ciampino lufthavn

Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

Siden er opdateret december 2018

Biludlejning Rom Fiumicino lufthavn

Skal du til Rom? Den italienske hovedstad bugner af ting at se og opleve, men også området omkring Rom er fantastisk spændende og smukt at udforske. Book lejebil i Rom Fiumicino lufthavn, og tag ud på eventyr på egen hånd. Skyscanner hjælper dig med nemt at finde den rette leje af bil i Rom Fiumicino lufthavn. En enkelt søgning hos os, og vi sammenligner biltyper og priser på billeje i Rom Fiumicino lufthavn blandt verdens førende biludlejningsselskaber for dig. Hurtigt og enkelt. Når du har valgt den lejebil i Rom Fiumicino lufthavn, der lige passer til dig, sendes du direkte videre til det relevante biludlejningsselskab, hvor du let færddigør din booking.

Biludlejning i Rom Fiumicino lufthavn

I Rom Fiumicino lufthavn finder du hele 12 biludlejningsselskaber, heriblandt: Autovia, Avis/Budget,Europcar, Goldcar, Hertz/Thrifty/Dollar, FireFly, Locauto/Enterprise/National/Alamo, Maggiore, RENT4U, Sicily by Car/Auto Europa, Sixt]og Win Rent.

  • Avis/Budget åbningstider i Rom Fiumicino lufthavn: Mandag-søndag: 07:00-00:00
  • Europcar åbningstider i Rom Fiumicino lufthavn: Mandag-søndag: 07:00-00:00.
  • Autovia åbningstider i Rom Fiumicino lufthavn: Mandag-søndag: 07:00-00:00.
  • Hertz åbningstider Alicante lufthavn: Mandag-søndag 07:00-00:00
  • Goldcar åbningstider i Rom Fiumicino lufthavn: Mandag-søndag: 07:00-00:00.

Brug Skyscanners søgemaskine for biludlejning, og find alle biludlejere der tilbyder billige billeje i Rom Fiucimino lufthavn.

Køre fra Rom Fiumicino lufthavn til Rom city

Den hurtigste rute med lejebil fra Rom Fiumicino lufthavn til Rom city, går via A91. Turen er på ca. 30 km, og tager cirka 35 min. at køre, ved normal trafik.

Køre fra Rom Fiumicino lufthavn til Civitavecchia

Skal du til havnebyen Civitavecchia? Byen ligger cirka 66 km nord for lufthavnen. Den hurtigste rute går via A12/E80. Du skal beregne cirka 50 minutter til turen. Bemærk: Der opkræves vejafgift.

och tar cirka 50 minuter att köra. Observera att rutten är avgiftsbelagd.

Køre fra Rom Fiumicino til Frascati

Frascati ligger cirka 40 km øst for lufthavnen. Den hurtigste rute hertil går via A90/E80, og den tager cirka 35 minutter at køre.

Ting at se og opleve i Rom

Den evige stad, Rom, er et overflødighedshorn af imponerende seværdigheder, historie, skønhed, grønne oaser, hyggelige torve, romantiske springvand, markeder, restauranter.....ja, hele byen er én stor oplevelse a 'La Dolce Vita'! Og en del af de mange sights er rent faktisk ganske gratis! Krydr din tur til smukke Rom med tips til ting at se og opleve i denne skønne guide til Roms gratis oplevelser: De 10 bedste gratis oplevelser i Rom

Vigtig information til dig der skal leje bil i Rom Fiumicino lufthavn<

Aldersgrænse i Italien er officielt 18 år, men de fleste biludljere kræver, at du er 21. Du skal have haft kørekort i et år. Medbring kørekort – det gælder alle der evt. skal køre bilen i løbet af opholdet. Du skal vise kørekort(ene), når du afhenter din lejebil i Rom Fiucimicino lufthav. Er du eller andre af bilens førere under 24 år, tilægges der indimellem en ekstra afgift. Kontrollér hvad der gælder hos din valgte biludlejer, og undgå ubehagelige overraskelser. Du skal også fremvise kreditkort ved afhentning af din lejebil i Rom Fiucimino lufthavn, så du kan betale depositum. Skal du have en lejebilsforsikring og en selvrisiko-eliminering? Lejebilsforsikringen bør du købe på forhånd, da dette ofte er en del billigere ved leje af bil i Rom Fiucimino lufthavn, end at ordne det ved afhentningen. Nogle gange indgår selvrisiko-elimineringen allerede i prisen for bilen – tjek dette før du booker.

Fly og hotel til din rejse til Rom

Når du ikke er på farten i din lejebil fra Rom Fiucimino, skal du sove godt i et dejligt hotel, måske i selve Rom, måske i omegnen? Du finder nemt begge dele med Skyscanner. Vi gør det enkelt at booke både lejebil i Rom Fiucimino, men også enkelt at finde fly og hotel i Rom og omegn. Og find selvfølgelig billige flybilletter til Rom hos os også! Følg blot knapperne her nedenfor.

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.

*Dette er en anslået pris, som hjælper dig med at vælge mellem en lang række muligheder. I dags pris er baseret på gennemsnittet af de laveste priser, der er fundet på Skyscanner for hver af de seneste 15 dage.