La Rochelle

12. dec. 2019 - 13. dec. 2019

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i La Rochelle omfatter Première Classe La Rochelle Centre - Les Minimes, Hôtel Les Gens de Mer La Rochelle by Popinns** og Best Western Plus Masqhotel baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i La Rochelle ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i La Rochelle

fra kr. 498
fra kr. 797
fra kr. 736

Hvad siger de rejsende om La Rochelle?

9,8
Madelskere
9,1
Familierejsende
8,5
Historieelskere
8,5
Udendørs-entusiast
6,3
Wellness
Medlemsanmeldelser (29)
Christine  Guyot
Christine Guyot
14-10-19

La mer , les bateaux pour faire le tour du fort boyard. Super fruit de mer et super ambiance chaleureuse.

Le Logis de La Touche
Le Logis de La Touche
07-06-18

The stunning coastal town of La Rochelle is only a 30 minute car drive away heading west from Le Logis de La Touche (a large Holiday gite - see more information at www.LeLogisdeLaTouche.com)

Matthias Lemoine
Matthias LemoineFontenay-le-Comte
21-02-17

Le joyaux touristique des Charentes ! Ville toujours en émoi avec de la vie à tout les coins de rues.

Jan D
Jan D
15-11-16

Visit the old port, the three towers, Ile de Ré, the market place or wander around in the historic centre.

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er december, med et gennemsnit på kr. 564 pr. nat. Den dyreste måned at bo i La Rochelle er september med en gennemsnitspris på kr. 828 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i december sidste år var kr. 634 pr. nat. Dette er 7% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 681 set over de foregående 12 måneder.
I La Rochelle er den forventede gennemsnitstemperatur i december 8,1°C/46,6°F. Den varmeste måned er typisk august med gennemsnitstemperaturer på 23,0°C/73,4°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på 5,6°C/42,1°F.
Den nærmeste lufthavn ved La Rochelle er La Rochelle (LRH) (3,49 km).

Planlæg en rejse til Frankrig