Gran Canaria

Hoteller i Gran Canaria – Sammenlign billige hoteller i Gran Canaria

Hotel Gran Canaria

Den næstmest befolkede af De Kanariske Øer er en populær feriedestination primært på grund af de skønne strande, men også den flotte og dramatiske natur.

Las Palmas

Las Palmas er ikke bare Gran Canarias største by, men også en af Spaniens største. Her finder du masser af historiske bygninger, et livligt natteliv, shopping- og underholdningsgaden Triana samt en af verdens bedste bystrande, den fire kilometer lange Playa de Las Cantera – og så er der overnatningsmuligheder i alle prislejer! Hvis du vil til Gran Canaria og bo billigt, er Las Palmas det bedste bud.

Playa del Inglés

Hvis du vil til Gran Canaria for at få sol, strand og vand og ikke bekymre dig om noget som helst andet, så er Playa del Inglés noget nær den ultimative destination. Det er lige så nemt at glide ud og dase i havet, som det er at tage ud at surfe eller dykke. De fleste hoteller i området er tre-stjernede eller derover, men det er også muligt at finde billig overnatning.

Puerto de Mogán

Denne idylliske lille fiskerby omringet af bjerge og hav er perfekt for børnefamilier. Stranden ligger i en lille bugt, så vandet er roligt. Der er masser af restauranter og barer på strandpromenaden og i marinaen, hvis kanaler har givet den tilnavnet ”Lille Venedig”. Der er masser af familievenlige overnatningsmuligheder på byens resorts.

Arucas

Omkring 12 kilometer vest for Las Palmas ligger Arucas, en drømmedesetination for rejsende, der er interesseret i natur, historie og arkitektur med kirken San Juan Bautista som det mest berømte landemærke. Kysten nord for Arucas har to primære sand- og klippestrande med gode badeforhold. Hotellerne er generelt i den finere ende.

Puerto Rico

Feriebyen Puerto Rico er kendt for det gode vejr, der næsten altid består af sol, sol og sol med meget lidt vind. Byen er familievenlig med en kunstigt anlagt sandstrand med lavvandet hav, masser af muligheder for aktiviteter, parkområde med legeplads, vandland og utallige restauranter både langs stranden og i byen. Der er hoteller i massevis, og mange af dem er yderst familievenlige.    

se mere

Billeder af Flickr/El coleccionista de instantes