Søg i flyrejser

Returtype
Gran Canaria

Fly til Gran Canaria - Sammenlign flybilletter til Gran Canaria

Gran Canaria er med sin beliggenhed ud for Marokkos og Vestsaharas kyst varm året rundt. De overvældende mange strande og det dejlige badevand gør øen til et yndet feriemål for badegæster. Strandferie kan dog nemt kombineres med mulighed for at opleve mange års unik natur og kultur.

Visum

Visumfrit i op til 90 dage med dansk pas. Se yderligere oplysninger her. http://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/pas-og-visum/spanien-pas-og-visum/

Sæson

Gran Canaria har mange såkaldte mikroklimaer, så vejret kan være to steder på øen kan være meget forskelligt samtidig. Der er dog badetemperaturer hele året.

Kom omkring

Det offentlige transportsystem er velfungerende med flere busser, der jævnligt kører over hele øen.

Åbningstider

Store butikker og shoppingcentre er typisk åbne fra 10 til 22, mens mindre butikker holder siesta mellem kl. 13 og 16.30 og lukker omkring kl. 20.30. Med undtagelse af de største ressorter har alle butikker søndagslukket.

Drikkepenge

På restauranter er de 10 eller 15 procent normalt inkluderet i regningen. I cafeer, barer og taxaer er det normalt at runde prisen op.

Information og nødstilfælde

Det danske konsulat i Santa Cruz de Tenerife: Consulado de Dinamarca, Calle Miraflores 8, 3, E-38008 Santa Cruz de Tenerife Tlf.: 922 27 57 57

Alarmtelefon: 112

Seværdigheder

1. Strande: Gran Canaria er en populær badedestination, og med over 80 strande er der nok at vælge imellem. Prøv for eksempel den ”skjulte Montaña de Arena, som de lokale elsker.

2. Maspalomas-klitterne: Teknisk set en strand, men disse over tre kilometer lange klitter ligner snarere end ørken. Tag liggestolen med for en dag i solen. Maspalomas-klitterne er også populære blandt nudister.

3. Las Palmas: Gran Canarias hovedstad er en af Spaniens største byer og har alt, hvad man kan forvente af en historisk spansk storby. En perfekt destination, hvis man vil kombinere badeferien med et smut til storbyen.

4. Sioux City: Denne western-by betragtes som en af Spaniens bedste forlystelsesparker for hele familien. Besøgende kan se cowboys og indianere, en kirke, en ranch, saloon og meget mere.

5. La Isleta: Dette gamle fiskerkvarter i Playa de las Canteras byder på masser af hyggelige små gader og stræder med små gamle butikker og ikke mindst Gran Canarias ældste fort, Castillo de la Luz.

Hurtige fakta

Indbyggertal: Cirka 840 000

Valuta: Euro (EUR)

Landekode: 34

Religion: Fortrinsvis romersk-katolsk

Tidszone: UTC

Officielt sprog: Spansk 

se mere

Billige fly til Gran Canaria Las Palmas fra:

fra kr. 1.296 tur/retur

 Gran Canaria Las Palmas tilbud

Hoteller i Gran Canaria

Car hire in Gran Canaria Las Palmas

Billeder af Flickr/El coleccionista de instantes