Kort

Fly London - Ibiza

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Ibiza
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Direkte fly til Ibiza

Vil du flyve nonstop til Ibiza? Vi hjælper dig med at finde den ideelle rute.

 • GENNEMSNITLIG FLYVETID2 t 30 min.
 • BILLIGSTE DIREKTE RETURREJSEkr. 259
 • GENNEMSNITLIGT ANTAL FLY PR. UGE135
FLYSELSKABER, DER FLYVER DIREKTE
 • BA Cityflyer
 • British Airways
 • easyJet
 • Iberia
 • Jet2
 • Qatar Airways
 • Ryanair
 • TUI
Søg efter direkte fly

Flyinformation London til Ibiza

Laveste returpris sidste måned

kr. 259

Direkte flyselskaber

5

Fly pr. uge

6

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 1417 kilometer

2 t 15 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

British Airways

Ibiza

1 lufthavn

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Ibiza: Ibiza.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra London til Ibiza er kr. 259. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
2 t 15 min. er den gennemsnitlige flytid fra London til Ibiza.
Der er 5 flyselskaber, der flyver direkte fra London til Ibiza.
Der er 6 fly om ugen, som flyver fra London til Ibiza pr. februar.

Opdateret september 2016

Flyselskaber på ruten

Adskillige flyselskaber og rejsebureauer flyver direkte mellem London og Ibiza, du kan blandt andet vælge mellem Ryanair, easyJet, British Airways og Monarch. Flyveturen varer 2,5 timer, og ruten er meget præget af sommersæsonen fra maj til og med oktober, hvor der er langt flere afgange end resten af året. Uden for sæsonen kan du kun flyve direkte fra London City Lufthavn.

Brug Skyscanners søgefunktion til at finde den bedste billet uanset årstiden.

Afgangsterminal

Heathrow Lufthavn

Lufthavnen ligger cirka 30 km vest for Londons centrum. Der er gratis wi-fi i lufthavnens fire terminaler, adskillige lounges, internetcaféer, masser af butikker, vekselbureauer, spisesteder og meget andet. British Airways flyver fra Terminal 5 til Ibiza fire gange om ugen i sæsonen.

Stansted Lufthavn

Lufthavnen ligger omtrent 60 km nord for London centrum. Der er adskillige spisesteder, butikker og internetcaféer på begge sider af sikkerhedskontrollen. Ryanair flyver til Ibiza to gange dagligt hele ugen undtagen fredag, hvor de kun flyver en gang. easy Jet flyver en gang dagligt i sæsonen.

Gatwick Lufthavn

Lufthavnen ligger cirka 45 km syd for Londons centrum. De to terminaler, South og North, har begge gratis wi-fi. Der er mange butikker og spisesteder. easyJet flyver fra T-North op til tre gange dagligt til Ibiza i sæsonen. British Airways flyver også fra T-North, mens Monarch flyver fra T-South i sæsonen.

London Luton Lufthavn

Lufthavnen ligger cirka 55 km nordvest for London. Der er fire timers gratis wi-fi, flere gode spisesteder og butikker samt en lounge med tilhørende skønhedssalon. Herfra flyver easyJet og Thomson Airways flere gange om ugen til Ibiza i sæsonen.

London Southend Lufthavn

Lufthavnen ligger cirka 65 km øst for centrum og rummer både spisesteder, butikker og lounges. Du kan fx benytte gratis wi-fi i Skylife Lounge. easyJet flyver herfra til Ibiza flere gange i løbet af ugen i sæsonen.

London City Lufthavn

Den centrale lufthavn er en såkaldt stille lufthavn, hvor højtaleranlægget kun bruges i nødstilfælde. Der er gratis wi-fi og butikker samt spisesteder på begge sider af sikkerhedskontrollen. Året rundt flyver British Airways herfra mindst en gang dagligt til Ibiza hele ugen undtagen tirsdag, søndag er der op til fire afgange.

Ankomstterminal

Ibiza Lufthavn ligger bare 7 km sydvest for centrum af Ibiza by. Lufthavnen tilbyder gratis wi-fi og rummer både spisesteder, butikker og lounge.

Når du skal videre, kører der busser og taxier fra lufthavnen. Bus 10 kører til centrum mindst hver halve time. Vil du opleve mest muligt af øen, kan det godt betale sig at leje egen bil. I sæsonen skal lejebilen bestilles i god tid, udlejningsfirmaerne er samlet i ankomsthallen.

Ibiza

Tidsmæssigt er Ibiza en time foran London. Sommeren på den spanske ø er varm, tør og solrig med temperaturer typisk omkring 30 grader. Vinteren er lun på omkring 10-15 grader. De fleste varer og serviceydelser er billigere på Ibiza end i London, du sparer fx omkring 10 procent på restaurantbesøg og 40 procent på taxikørsel.

Læs mere om Ibiza

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.