Kort

Fly Istanbul - Bodrum

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Bodrum
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation Istanbul til Bodrum

Laveste returpris sidste måned

kr. 156

Direkte flyselskaber

6

Fly pr. uge

66

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 427 kilometer

1 t 10 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Himalaya Airlines

Bodrum

1 lufthavn

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Bodrum: Bodrum.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Istanbul til Bodrum er kr. 156. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
1 t 10 min. er den gennemsnitlige flytid fra Istanbul til Bodrum.
Der er 6 flyselskaber, der flyver direkte fra Istanbul til Bodrum.
Der er 66 fly om ugen, som flyver fra Istanbul til Bodrum pr. november.

Oplysningerne er korrekte per september 2016

Ruter fra Istanbul til Bodrum

Der er en række daglige direkte flyafgange fra begge Istanbuls lufthavne til Bodrum. Pegasus Airlines flyver fra Istanbul Sabiha, Atlasglobal fra Istanbul Atatürk, mens Turkish Airlines flyver fra begge. I højsæsonen kan du desuden flyve med Onur Air fra Istanbul Atatürk.

Afgangsterminalen

Istanbul Atatürk

I Atatürks indenrigsterminal kan du før paskontrollen købe mad og drikke fra Kantin, mens der efter security er otte varierede muligheder inklusive tyrkiske og internationale restauranter, caféer og bageri. Der er dutyfree-butik og gratis internetadgang i 120 minutter.

Istanbul Sabiha

Den nye moderne terminal har et duty-free-område på 4500 m2 foruden masser af spisesteder både før og efter paskontrollen, og det uanset om du vil have fastfood, en kop kaffe og en snack eller et mere fyldigt måltid og en øl på sportsbar.

Ankomstterminalen og transport til Bodrum og andre destinationer

Bodrum Lufthavn ligger godt 35 kilometer nordøst for Bodrum. De mange charterrejsende vil ofte have direkte transport til deres ressort inkluderet i rejsebilletten. Hvis du ikke er en af dem, er der dog andre muligheder for at komme til Bodrum og andre destinationer.

Herfra kører selskaberne Havas og Muttas shuttlebus til Bodrums busterminal i centrum. Det tager cirka en time og koster 10 tyrkiske lira (omkring 22 kroner). De har begge stop undervejs i Güvercinlik og Torba.

En taxa til Bodrum koster omkring 250 kroner, og så er der flere biludlejningsselskaber i lufthavnen, så det er let at komme til både Bodrum centrum, den populære bydel Bitez og andre nærliggende destinationer som Milas.

Pas, papirer og andet praktisk

Danske rejsende i Tyrkiet skal medbringe pas, der er gyldigt i 150 dage eller mere efter udrejse.

Værd at vide om Bodrum

Mens priser på offentlig transport (10 kroner per billet) og taxaer (ni kroner per kilometer) er dobbelt så dyrt i Bodrum som i Istanbul er stort set alt andet, som besøgende kommer i nærheden af, billigere. Desuden er det nemt at komme omkring Bodrums bymidte, marina og ud til borgen til fods.

Du kan finde restauranter med måltider til mindre end 35 kroner, få en lokal øl for under 20 kroner eller en avanceret kaffe for under 15 kroner. Og selvom der er et mindre udvalg, når det kommer til shopping, så er stort set al mærkevaretøj også en anelse billigere i kystbyen.

Bodrum er hele året 5-6 grader varmere end Istanbul, så vintrene er ganske milde med gennemsnitstemperaturer på 12-13 grader, mens gennemsnitstemperaturerne i juli og august næsten når 30 grader. Generelt er Bodrum knastør om sommeren, mens der falder lidt mere nedbør jo koldere det bliver. December er den eneste måned med over 100 mm regn.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.