Kort

Fly Billund - Vilnius

Flyinformation Billund til Vilnius

Laveste returpris sidste måned

kr. 338

Direkte flyselskab

1

Fly pr. uge

2

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 1030 kilometer

1 t 45 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Red Wings

Vilnius

1 lufthavn

Opdateret maj 2018

Flyselskaber som flyver fra Billund til Vilnius

I sommerhalvåret kan du flyve direkte fra Billund til Vilnius med Wizz Air, som flyver på ruten hver onsdag og søndag på 1 time og 45 minutter. I vinterperioden og på ugens øvrige dage, skal du altså mellemlande undervejs. Du kan blandt flyve med SAS via København eller med airBaltic via Riga på cirka 3,5 timer.

Afgang fra Billund

Der er gode forbindelser til lufthavnen, hvad end du kører selv eller tager kollektiv transport, inden turen går fra Billund til Vilnius. Der er busforbindelse fra eksempelvis Aarhus, Kolding og Esbjerg til lufthavnen, som ligger få kilometer fra centrum. Du kan købe diverse varer i kiosken ved hovedindgangen, og efter sikkerhedskontrollen står der gourmetmad på menukortet hos Restaurant Gastro eller fastfood, søde sager med mere fra Sunset Boulevard, Diner og Lagkagehuset. I terminalen sælger butikkerne blandt andet danske design, tøj, LEGO og skønhedsprodukter. Du kan også burge ventetiden på det gratis, tidsubegrænsede wi-fi og slappe af i en massagestol. I King Amlet Lounge får du adgang til blandet læsestof samt diverse forfriskninger og snacks for 165 DKK.

Ankomst i Vilnius

Lufthavnen består af en passagerterminal i tre etager. Hvis du er sulten eller mangler andet efter ankomst fra Billund til Vilnius, er der et par serveringssteder samt vekselkontor i ankomstområdet i stueetagen, men de fleste faciliteter ligger i afgangsområdet. Alle rejsende kan benytte gratis wi-fi i op til seks timer.

Når du skal videre fra lufthavnen, som ligger knap 7 km syd for centrum, kan du vælge mellem tog, bus, taxi eller leje en bil. Toget kører mellem hovedbanegården og lufthavnen på 7 minutter, togstationen ligger en kort gåtur fra terminalen. Der kører også adskillige bybusser forbi lufthavnen, men de er ofte langsommere og lidt dyrere end toget. Uden for ankomstområdet holder der taxier klar, mens biludlejningsfirmaerne har skranke indenfor.

Generel information om at flyve fra Billund til Vilnius

Danskere kan rejse uden visum i Litauen, så længe passet er gyldigt under hele opholdet. Billund Lufthavn anbefaler, at passagerer med bagage til indlevering ankommer to timer før afgang.

Hvad kan du forvente i Vilnius

Tidsmæssigt er Litauen en time foran dansk tid. Vejret ligner det danske, dog er temperaturen typisk et par grader højere om sommeren og lavere om vinteren i Vilnius. I Litauen bruger de euro (EUR), og du betaler væsentligt mindre for de fleste varer og ydelser end herhjemme. For eksempel kan to personer få en treretters middag på en god restaurant for cirka 260 DKK og en kop kaffe til 16 DKK. Bruger du byens busser og sporvogne, skal du betale knap 7,5 DKK for en enkeltbillet. Taxikørsel koster omtrent 7 DKK i startgebyr og 4,5 DKK i kilometerpris.

Hoteller i Vilnius

hoteller i Vilnius kan du blandt andet sammenligne priser og beliggenhed, inden du bestiller dit favoritsted.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.