Kort

Fly Billund - Milano

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Milano
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation Billund til Milano

Laveste returpris sidste måned

kr. 224

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 1130 kilometer

3 t 25 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

KLM

Milano Malpensa, Milano Bergamo og Milano Linate

3 lufthavne

Ofte stillede spørgsmål

Der er 3 lufthavne i Milano: Milano Malpensa, Milano Bergamo og Milano Linate.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Billund til Milano er kr. 224. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
3 t 25 min. er den gennemsnitlige flytid fra Billund til Milano.
Der er ingen flyselskaber, der flyver direkte fra Billund til Milano.

Oplysningerne er korrekte per februar 2018

Flyselskaber, der flyver fra Billund til Milano

Forår, sommer og efterår flyver Ryanair direkte fra Billund til Milano Bergamo Lufthavn. Om vinteren og på andre ugedage er det dog også muligt at finde billige flybilletter fra Billund til Milano. Blandt andet flyver Brussels Airlines via Bruxelles på 4 timer, 35 minutter.

Afgang fra Billund Lufthavn

Billund Lufthavn er den største danske lufthavn vest for Storebælt. Terminalen har internationalt snit med gratis wifi, effektivt check-in og en håndfuld varierede spisesteder. Samtidig har den dansk og lokalt snit over sig med LEGO-dekorationer og Bestseller, Danish Design og LEGO blandt butiksudvalget.

Ankomst i Milano Bergamo Lufthavn og transport til centrum

Direkte fly fra Billund til Milano lander alle i Milano Bergamo Lufthavn. Herfra er der 50 kilometer til det centrale Milano. Der er flere private busselskaber, som kører til centrum på en times tid. Det billigste er Terravision, som koster fra €5 (37 kroner).

Praktiske oplysninger om at flyve fra Billund til Milano

Der skal altid medbringes pas for at flyve fra Billund til Milano med gyldighed under hele opholdet.

Praktiske oplysninger om Milano

Flyv fra Billund til Milano for at komme til en af de helt store luksuriøse modebyer, så nogle ting er som regel dyre. 250 kroner for en overnatning på hotel er absolut i den billige ende, men det er muligt at finde lavere priser på hostels. Som forretningsby kan Milano være svær at forudsige, men der er typisk lidt rabat på hoteller i årets første tre måneder.

Restaurantpriser er næsten lige så høje som i Danmark, men der er bestemt billigere løsninger, hvis man undgår de mest turistbefængte områder omkring Duomoen (men som en af verdens mest imponerende katedraler bør den bestemt ikke undgås!). Hvis pris er vigtigere end alt andet, er der blandt andet nogle mindre spektakulære kinesiske restauranter med priser ned til omkring 60 kroner for et måltid. Billige frokoster er især pizza-slices og mellemøstlig mad. Og så er italienske kaffespecialiteter billige på caféer - cappuccino kan købes for ned til under 12 kroner.

.

Læs mere om Milano

10 ting du kan lave i Milano

Hotel i Milano

Søg efter hotel i Milano og sammenlign priser.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.