Kort

Fly Aalborg - Istanbul

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Istanbul
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation Aalborg til Istanbul

Laveste returpris sidste måned

kr. 1.860

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 2263 kilometer

5 t 5 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

SAS

İstanbul og İstanbul Sabiha Gökçen

2 lufthavne

Ofte stillede spørgsmål

Der er 2 lufthavne i Istanbul: İstanbul og İstanbul Sabiha Gökçen.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Aalborg til Istanbul er kr. 1.860. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
5 t 5 min. er den gennemsnitlige flytid fra Aalborg til Istanbul.
Der er ingen flyselskaber, der flyver direkte fra Aalborg til Istanbul.

Opdateret april 2018

Flyselskaber som flyver fra Aalborg til Istanbul

Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at flyve direkte fra Aalborg til Istanbul. Du kan i stedet for flyve direkte fra Billund til Istanbul på cirka 3,5 timer. Turkish Airlines flyver herfra en gang dagligt hele året. Du kan også flyve til København og herfra videre med Turkish Airlines til Istanbul på under seks timer.

Afgang fra Aalborg

Hvis du ikke har egen bil eller foretrækker at bruge det offentlige, kører der flere busser til lufthavnen, som ligger cirka 6 km nordvest for centrum - se mere på Rejseplanen. Inden afgang fra Aalborg til Istanbul kan du benytte en times gratis wi-fi i terminalen, hvor du også kan købe mad- og drikkevarer i afgangsområdet og shoppe i Duty Free butikken. I Airport Lounge kan du bruge internettet ubegrænset, læse aviser, se tv og nyde diverse snacks og drikkevarer. Passagerer med standardbilletter får adgang for 149 DKK.

Ankomst i Istanbul

Hvis du flyver fra Billund eller København til Istanbul med Turkish Airlines, lander du i Terminal 2 i Istanbul Atatürk Lufthavn, som ligger cirka 20 km vest for centrum. Terminal 1 er til indenrigstrafik, og der er to timers gratis internet i hele lufthavnen. Efter turen fra Aalborg til Istanbul er det muligt at købe mad og drikkevarer i ankomstområdet, men det største udvalg ligger i afgangsområdet. Der er flere måder at komme videre fra lufthavnen, hvad enten du vil køre selv eller benytte offentlig transport, men du skal regne med en rejsetid på cirka en time. Metrostationen ligger foran ankomstområdet, og udenfor holder der busser og taxier. I ankomstområdet er der også flere biludlejningsfirmaer at vælge mellem.

Generel information om at flyve fra Aalborg til Istanbul

Så længe dit pas er gyldigt mindst 150 dage frem fra din indrejsedato, kan du rejse uden visum i 90 dage i Tyrkiet. Check-in i Aalborg Lufthavn åbner to timer før afgang, og passagerer anbefales at være i lufthavnen mindst 45 minutter før den planlagte afgang.

Hvad kan du forvente i Istanbul

Tyrkiet er tidsmæssigt en time foran Danmark. Istanbuls vinter er relativ kold med temperaturer omkring 5 grader og en del regn. Om sommeren er det varmt og tørt med cirka 30 grader.

Du betaler med tyrkisk lira (TRY), og mange forbrugsvarer og fornøjelser er væsentligt billigere i Istanbul end i Aalborg. For eksempel kan to personer spise en treretters middag på en middelklasse restaurant til cirka 120 DKK, mens du let finder en kop kaffe til 10-15 DKK. Det kan godt betale sig at købe et Istanbulkart, hvis du skal køre meget med det offentlige. En almindelig enkeltbillet til metro, tog, busser og sporvogne koster knap 4 DKK. Startgebyret for en taxi ligger på cirka 6 DKK, og kilometerprisen er under 4 DKK.

LÆS OGSÅ: 10 uforglemmelige oplevelser i Istanbul

Hoteller i Istanbul

Leder du efter overnatning? Så kan du læse mere om den tyrkiske storby og for eksempel sammenligne priser og beliggenhed, inden du bestiller din favorit på hoteller i Istanbul.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.