nyheder Syv tips til at finde de billigste flyrejser

Alle artikler

Syv tips til at finde de billigste flyrejser

Skyscanner afslører vores 7 bedste tips & tricks, testet af eksperter i budgetrejser. Disse tips vil hjælpe dig til at finde de billigste flybilletter.

Tip 1: Book seks uger i forvejen

Flyselskaberne frigav engang ofte sidste-øjebliks-billetter. Men i dag er der både mange lavprisselskaber på markedet. Og fx forretningsrejsende betaler gerne mange penge for at få billetter i sidste øjeblik. Derfor er kampen om gode tilbud hårdere. Undersøgelser viser, at priser på flyrejser nu er lavest omkring seks uger før afrejse.

Se Mere: Lastminute flyrejser: Sådan finder du de gode tilbud i sidste øjeblik med Skyscanner

Tip 2: Abonnér på nyhedsbreve fra dit foretrukne flyselskab

Selv om sidste-øjebliks-tilbud er svære at finde nu om dage, er det stadig muligt. Besøg dine foretrukne flyselskabers hjemmesider, abonnér på deres nyhedsbrev. Din e-mail indbakke vil snart flyde over med informationer om udsalg, og nye ruter med introduktionspriser. Og også med billige ”last minute” flyrejser. Vær ekstra opmærksom tirsdag eftermiddag, hvor de fleste luftfartsselskaber tjekker om deres weekendbilletter er blevet solgt.

Se Mere: Sådan finder du de bedste og billigste flyrejser med Skyscanners Prisagent

Tip 3: Brug “Søg overalt”

overall

Ved du ikke helt hvor du vil hen? Brug vores nemme “Overalt” søgefunktion. Den bedste måde at finde billige flybilletter på. Ved at søge på Skyscanner med “Overalt” i destinationsfeltet, finder du de billigste destinationer på de billigste tidspunkter.

Du indtaster den lufthavn, du ønsker at rejse fra, og vælger “Overalt” i destinationsfeltet. Så får du en liste med billige afgange, fra din valgte lufthavn. Hvis du er fleksibel med hensyn til hvornår du kan rejse, kan du også vælge “billigste måned”.

Se Mere: Skyscanner tips og søgeværktøjer: Overalt-søgningen

Tip 4: Vælg dit kreditkort omhyggeligt

Reducer prisen på flybilletterne: Ansøg om et kreditkort hos de flyselskaber, der belønner dig med point. Point, som kan bruges til at købe billetter med. Disse kort reducerer prisen på langdistanceflyvninger. Jo mere du handler, jo flere point får du. Den bedste måde at indsamle point på, er at bruge kortet til daglige indkøb (dagligvarer, tankninger og restaurantbesøg),. Men hold dig til dit regelmæssige månedlige budget. Husk at betale din kreditkort-regning hver måned, så du ikke kommer til at betale dyre renter.

Tip 5: Bedste købstidspunkt – tirsdag eftermiddag

Tirsdag eftermiddag er det bedste tidspunkt at købe billige flybilletter på. Det viser en lang række undersøgeler. Det skyldes iflg. undersøgelserne, at de første flyselskaber starter deres udsalg mandag eftermiddag. Så følger konkurrenterne efter, med endnu lavere priser dagen efter.

Tip 6: Køb enkeltbilletter

Tur/returbilletter fra ét flyselskab kan være dyrere, end for to enkelt billetter fra forskellige flyselskaber. Der kan være penge at spare, hvis du kun rejser én vej med Ryanair, og så retur med easyJet. Det gør også din rejse mere fleksibel.  Og du får flere afgange at vælge imellem.

Tip 7: Afprøv 24-timers reglen

Nogle flyselskaber giver dig penge tilbage, hvis du annullerer din flyvning inden 24 timer. Hold øje med prisen på det fly, du netop har booket med Skyscanners prisagent. Falder billetprisen? Så annuller din booking, og book igen. Vær opmærksom på, at ikke alle flyselskaber giver denne mulighed. Og at nogle selskaber opkræver ekstra gebyr for aflysning, hvis det foretages efter 24-timers perioden.

Få flere gode rejsetips:

6 bedste tips: Sådan får du den bedste plads på flyet

Hvordan bliver du opgraderet til business class? Her er 15 gode råd

Få de bedste priser med Skyscanners prisagent!

Find billige flybilletter til hele verden

Offentliggjort 2015. Opdateret januar 2017. Priserne er korrekte på dagen for offentliggørelsen af denne artikel. Priser kan være afhængige af tidsmæssige ændringer, herunder begrænset antal.

Skyscanner er verdens rejsesøgemaskine, der hjælper dig med at få mest muligt for pengene både mht. flybilletter, hoteller og billeje.

Kort