Pleiku

21. maj 2019 - 22. maj 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Pleiku omfatter beostay, Thành Tâm Hotel og Khách sạn Pleiku & Em baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Pleiku ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Pleiku

fra kr. 145
fra kr. 289

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er maj, med et gennemsnit på kr. 77 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Pleiku er december med en gennemsnitspris på kr. 102 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i maj sidste år var kr. 85 pr. nat. Dette er 7% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 92 set over de foregående 12 måneder.
I Pleiku er den forventede gennemsnitstemperatur i maj 18,7°C/65,7°F. Den varmeste måned er typisk februar med gennemsnitstemperaturer på 27,4°C/81,3°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på 13,0°C/55,4°F.
Den nærmeste lufthavn ved Pleiku er Pleiku (PXU) (3,54 km).

Planlæg en rejse til Vietnam