International Falls

24. maj 2019 - 25. maj 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i International Falls omfatter The Bayview Motel, KNIGHTS INN INTERNATIONAL FALLS og Super 8 by Wyndham Fort Frances baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i International Falls ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i International Falls

fra kr. 745

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er maj, med et gennemsnit på kr. 660 pr. nat. Den dyreste måned at bo i International Falls er november med en gennemsnitspris på kr. 737 pr. nat.
Gennemsnitsprisen for et hotel i maj sidste år var kr. 703 pr. nat. Dette er det samme som den gennemsnitlige pris pr. nat set over de foregående 12 måneder.
I International Falls er den forventede gennemsnitstemperatur i maj 11,5°C/52,6°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 26,3°C/79,3°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på -20,0°C/-4,0°F.
Den nærmeste lufthavn ved International Falls er International Falls (INL) (4,37 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Fort Frances (6,45 km)

Planlæg en rejse til USA