Kastamonu

27. jul. 2019 - 28. jul. 2019

2 gæster - 1 værelse

Fly Stay Save + Lås op for særlige hotelrabatter, når du booket et fly hos os. Sådan!
Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Kastamonu omfatter Kastamonu Meriç Otel at Çiftliği, Hotel Ekmekçiler og Ilgaz Derbent Hotel baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Kastamonu ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Kastamonu

fra kr. 233
fra kr. 478

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er maj, med et gennemsnit på kr. 166 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Kastamonu er juni med en gennemsnitspris på kr. 349 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i juli sidste år var kr. 299 pr. nat. Dette er 12% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 261 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Kastamonu er Kastamonu (KFS) (9,27 km).

Planlæg en rejse til Tyrkiet