Chanthaburi

14. dec. 2019 - 15. dec. 2019

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Chanthaburi omfatter Chern Chan, At Rimnam Chan Hostel og Traveller Hostel Chanthaburi baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Chanthaburi ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Chanthaburi

fra kr. 262
fra kr. 568

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er april, med et gennemsnit på kr. 186 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Chanthaburi er oktober med en gennemsnitspris på kr. 275 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i december sidste år var kr. 204 pr. nat. Dette er 9% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 224 set over de foregående 12 måneder.
Den nærmeste lufthavn ved Chanthaburi er Trat (TDX) (43,98 km).

Planlæg en rejse til Thailand