Tjumen

19. maj 2019 - 20. maj 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Tjumen omfatter Avrora Hotel, Doubletree By Hilton Hotel Tyumen og Best Western Plus Spasskaya baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Tjumen ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Tjumen

fra kr. 323
fra kr. 527

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er maj, med et gennemsnit på kr. 187 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Tjumen er juli med en gennemsnitspris på kr. 204 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i maj sidste år var kr. 195 pr. nat. Dette er 1% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 193 set over de foregående 12 måneder.
I Tjumen er den forventede gennemsnitstemperatur i maj 11,1°C/52,0°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 24,5°C/76,1°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på -19,9°C/-3,8°F.
Den nærmeste lufthavn ved Tjumen er Tyumen (TJM) (13,84 km).

Planlæg en rejse til Rusland