Montargil

23. apr. 2019 - 24. apr. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Montargil omfatter Monte da Várzea, Casas Caiadas | boutique home og Pousada Convento de Arraiolos baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Montargil ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Montargil

fra kr. 465
fra kr. 585
fra kr. 999

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er marts, med et gennemsnit på kr. 448 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Montargil er juni med en gennemsnitspris på kr. 672 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i april sidste år var kr. 482 pr. nat. Dette er 4% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 506 set over de foregående 12 måneder.
I Montargil er den forventede gennemsnitstemperatur i april 15,6°C/60,1°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 35,4°C/95,7°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på 3,3°C/37,9°F.

Planlæg en rejse til Portugal