Quetta

20. feb. 2019 - 21. feb. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Quetta omfatter Masood Property, Zulfiqar Hotel og Bloom Star Hotel baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Quetta ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Hvad siger de rejsende om Quetta?

Medlemsanmeldelser (7)
Mohammad Arshad Qazi
Mohammad Arshad QaziIslamabad, Pakistan
07-05-14

Sajji, Rosh, and beautiful Serena

Muhammad Saad
Muhammad SaadLahore
04-10-11

Raja Shah
Raja Shah
02-09-13

Zahid Khan Zahid Khan
Zahid Khan Zahid Khan
23-01-16

Ofte stillede spørgsmål

Den dyreste måned at overnatte i Quetta er december med en gennemsnitlig pris på kr. 1.571 pr. nat. Den billigste måned er januar med en gennemsnitlig pris på kr. 223 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i februar er typisk kr. 858 pr. nat. Dette er kr. -233% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 257 for de seneste 12 måneder.

Planlæg en rejse til Pakistan

I og omkring Quetta