Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Gwadar omfatter Sadaf Resort og Zaver Pearl Continental, Gwadar baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Gwadar ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Gwadar

fra kr. 268

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er februar, med et gennemsnit på kr. 425 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Gwadar er maj med en gennemsnitspris på kr. 1.164 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i maj sidste år var kr. 1.079 pr. nat. Dette er 34% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 706 set over de foregående 12 måneder.
I Gwadar er den forventede gennemsnitstemperatur i maj 27,9°C/82,2°F. Den varmeste måned er typisk juni med gennemsnitstemperaturer på 33,5°C/92,3°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på 13,4°C/56,1°F.
Den nærmeste lufthavn ved Gwadar er Gwadar (GWD) (11,70 km).

Planlæg en rejse til Pakistan

I og omkring Gwadar