Ohrid

3. feb. 2020 - 4. feb. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Ohrid omfatter City Palace Hotel, SU Hotel og Boutique Hotel Tabana baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Ohrid ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Ohrid

fra kr. 443
fra kr. 266

Hvad siger de rejsende om Ohrid?

9,8
Eventyrrejsende
9,1
Udendørs-entusiast
8,3
Historieelskere
6,7
Wellness
6,6
Nattelivselskere
Medlemsanmeldelser (36)
Myrko Galizier
Myrko GalizierLviv
20-03-17

Det er helt sikkert den mest kendte, genkendelige og berømte by Makedonien (hvis du googler billeder af Makedonien, er først billeder fra Ohrid). En nummer én destination for dem, der vil møde Makedonien, og springe over Skopje. Gamle centrum af det byzantinske uddannelses- og religiøse centrum. De siger, at der tidligere var 365 kirker, og hver kirke fejrede sin protektor på anden dag. Ikke så mange er blevet bevaret, men dem, der overlevede indtil i dag - åh, helt sikkert vil de få dig til at overveje at komme igen.

Dushan  Z
Dushan Z
25-12-19

Great history culture and a double UNESCO world heritage site a beautiful city it beats Venice

Vanco  Pop-Petrovski
Vanco Pop-Petrovski
16-01-19

Highly recommend it, the lake and the old city are beautiful. Great cultural scene in the summer with concerts for all music tastes, great food and still affordable.

Biljana Tomevska Misho
Biljana Tomevska MishoSkopje
06-01-17

HOTEL DESARET 10 STARS FOR LANDSCAPE 10 STARS ON THE LAKE 2 STARS FOR THE HOTEL`S BUILDING

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er november, med et gennemsnit på kr. 222 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Ohrid er august med en gennemsnitspris på kr. 381 pr. nat.
Gennemsnitsprisen for et hotel i januar sidste år var kr. 239 pr. nat. Dette er det samme som den gennemsnitlige pris pr. nat set over de foregående 12 måneder.
I Ohrid er den forventede gennemsnitstemperatur i januar -0,9°C/30,3°F. Den varmeste måned er typisk august med gennemsnitstemperaturer på 30,0°C/86,0°F. Den koldeste måned er januar med gennemsnitstemperaturer på -5,3°C/22,5°F.
Den nærmeste lufthavn ved Ohrid er Ohrid (OHD) (9,52 km).

Planlæg en rejse til Nordmakedonien