Masterton

4. feb. 2020 - 5. feb. 2020

2 voksne - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Masterton omfatter Wyett House, Hakakino Studio og Gallin Farm Alpacas and Farmstay baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Masterton ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Masterton

fra kr. 536
fra kr. 611
fra kr. 1.156

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er december, med et gennemsnit på kr. 549 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Masterton er januar med en gennemsnitspris på kr. 717 pr. nat.
Gennemsnitsprisen for et hotel i januar sidste år var kr. 629 pr. nat. Dette er det samme som den gennemsnitlige pris pr. nat set over de foregående 12 måneder.
I Masterton er den forventede gennemsnitstemperatur i januar 17,3°C/63,1°F. Den varmeste måned er typisk februar med gennemsnitstemperaturer på 20,6°C/69,1°F. Den koldeste måned er juli med gennemsnitstemperaturer på 7,1°C/44,8°F.
Den nærmeste lufthavn ved Masterton er Masterton (MRO) (0,63 km). Andre lufthavne i nærheden omfatter: Paraparaumu (56,91 km) Palmerston North (70,01 km)

Planlæg en rejse til New Zealand