Chambéry

17. feb. 2019 - 18. feb. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Chambéry omfatter Best Western Alexander Park, Hôtel Mercure Chambéry Centre og Petit Hôtel Confidentiel baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Chambéry ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Chambéry

fra kr. 910
fra kr. 1.135
fra kr. 2.015

Ofte stillede spørgsmål

Den dyreste måned at overnatte i Chambéry er januar med en gennemsnitlig pris på kr. 553 pr. nat. Den billigste måned er januar med en gennemsnitlig pris på kr. 553 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i er typisk pr. nat. Dette er kr. 7% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat i kr. 553 over de foregående 12 måneder.

Planlæg en rejse til Frankrig