Iqaluit

21. feb. 2019 - 22. feb. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Iqaluit omfatter The Frobisher Inn, Capital Suites Iqaluit og Hotel Arctic baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Iqaluit ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er januar, med et gennemsnit på kr. 1.392 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Iqaluit er januar med en gennemsnitspris på kr. 1.392 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i februar sidste år var kr. 1.427 pr. nat. Dette er 0% mere end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 1.419 set over de foregående 12 måneder.

Planlæg en rejse til Canada

I og omkring Iqaluit