Iqaluit

2. sep. 2019 - 3. sep. 2019

2 gæster - 1 værelse

Har du brug for inspiration til, hvor du skal bo? De bedst bedømte billige hoteller i Iqaluit omfatter The Frobisher Inn, Capital Suites Iqaluit og Hotel Arctic baseret på brugeranmeldelser. Skyscanner Hoteller er en hurtig, gratis og enkel metode til at organisere dit ophold. Med et par klik kan du nemt søge, sammenligne og booke din overnatning i Iqaluit ved at klikke direkte videre til hotellets eller rejsebureauets websted. Der lægges ingen gebyrer til dit ophold, når du booker med os. For at komme i gang skal du blot tilføje dine rejsedatoer til søgefeltet ovenfor og lade os finde billige hoteltilbud til dig. Du kan også vælge blandt hotelmulighederne ovenfor.

Bedst bedømte hoteller i Iqaluit

fra kr. 192

Ofte stillede spørgsmål

Den billigste måned er december, med et gennemsnit på kr. 1.298 pr. nat. Den dyreste måned at bo i Iqaluit er februar med en gennemsnitspris på kr. 1.741 pr. nat.
Den gennemsnitlige pris for et hotel i august sidste år var kr. 1.363 pr. nat. Dette er 4% mindre end den gennemsnitlige pris pr. nat på kr. 1.429 set over de foregående 12 måneder.
I Iqaluit er den forventede gennemsnitstemperatur i august 7,7°C/45,9°F. Den varmeste måned er typisk juli med gennemsnitstemperaturer på 13,2°C/55,8°F. Den koldeste måned er februar med gennemsnitstemperaturer på -32,3°C/-26,1°F.
Den nærmeste lufthavn ved Iqaluit er Iqaluit (YFB) (2,39 km).

Planlæg en rejse til Canada

I og omkring Iqaluit