Fly fra Singapore til Sabah

Flytilbud fra Singapore til Sabah

Leder du efter billige billetter fra Singapore til Sabah eller en rejse i sidste øjeblik? Find de laveste priser på enkeltbilletter og returbilletter her.

Flyver fra Singapore til Sabah

Forbered dig selv på farten med disse fakta.
Billigste fly fundetkr. 583, Kota Kinabalu
Billigste måned at flyve iseptember
Gennemsnitlig flyvetid2 timer og 28 minutter
Billigste lufthavn at flyve fraSingapore Changi
Mest populære flyselskaberAirAsia

Ofte stillede spørgsmål

Vi har tjekket alle de kommende tur-retur-flyrejser fra Singapore til Sabah, vi kunne finde i løbet af de næste 12 måneder. Det ser ud til, at kr. 583 er den bedste pris. Det er en god pris sammenlignet med den gennemsnitlige billetpris til Sabah på kr. 1.241.
Den billigste måned at flyve fra Singapore til Kota Kinabalu Lufthavn er normalt september. Den billigste måned at flyve fra Singapore til Tawau Lufthavn er normalt oktober. Den billigste måned at flyve fra Singapore til Sandakan Lufthavn er normalt september. Og den billigste måned at flyve fra Singapore til Lahad Datu Lufthavn er normalt juni.
Efter vi har gennemgået tallene i vores flykalender, fandt vi ud af, at det i øjeblikket er billigst at tage fly fra Singapore til Sabah den tirsdag den 24. september 2024.
Singapore Changi Lufthavn tilbyder direkte fly til Sabah.
Hvis du flyver fra Singapore, er Kota Kinabalu den billigste by i Sabah, du kan flyve til. Den billigste lufthavn, der tilbyder flyvninger til Kota Kinabalu, er i øjeblikket Kota Kinabalu.
Den gennemsnitlige flyvetid mellem Singapore og Sabah er 2 timer og 28 minutter.
Mest populære fly