Kort

Billige fly fra Billund til Venedig

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Venedig
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Flyinformation Billund til Venedig

Laveste returpris sidste måned

kr. 515

Direkte flyselskaber

0

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 1152 kilometer

3 t 35 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Lufthansa

Venedig Marco Polo og Venedig Treviso

2 lufthavne

Ofte stillede spørgsmål

Der er 2 lufthavne i Venedig: Venedig Marco Polo og Venedig Treviso.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Billund til Venedig er kr. 515. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
3 t 35 min. er den gennemsnitlige flytid fra Billund til Venedig.
Der er ingen flyselskaber, der flyver direkte fra Billund til Venedig.

Oplysningerne er korrekte per maj 2017

Flyselskaber, der flyver fra Billund til Venedig

Der er ikke direkte fly fra Billund til Venedig, men det er muligt at finde billige flybilletter med mellemlanding. De hurtigste ruter er alligevel under fire timer. Det kan blandt andet gøres med KLM via Amsterdam og Lufthansa via Frankfurt. På under fem timer kan du også flyve med Brussels Airlines via Bruxelles og Air France via Paris.

Afgangsterminalen

Selvom Billund Lufthavn i international målestok er ganske lille, er der mere end blot den obligatoriske taxfree-butik. Du kan også shoppe i WHSmith, Bestseller, Danish Design og LEGO foruden fem forskellige spisesteder og en Global Exchange. Der er gratis wifi i Billund Lufthavn.

Ankomstterminalen og transport til Venedig

Trods de forskellige flyselskaber og ruter, lander alle kortere ruter fra Billund til Venedig i hovedlufthavnen Venedig Marco Polo. Der er busser fra lufthavnen til områderne med de mest populære hoteller i Venedig og til blandt andet strandressorterne i Jesolo, Cavallino, Eraclea, Bibione og Lignano. De travleste destinationer er på øen San Marco. ATVO busserne 5 og 35 kører til Piazzala Roma på øen på 35 minutter til en pris af €8 (60 kroner), mens det tager 15-20 at køre, hvis du lejer bil i Venedig Lufthavn eller tager en taxa til cirka 370 kroner.

Praktiske oplysninger om Venedig

Venedig består af 118 forskellige småøer og en del af det italienske fastland. Når du ellers har styr på hvilken ø, du er på, er det billigt at komme omkring med offentlig transport i form af bus, sporvogn eller det såkaldte ”People Mover”-tog. Ombord er prisen €3 (20 kroner), men køber du i forvejen koster turen kun det halve. Der er også forskellige transportformer på vandet. De billigste transportbåde koster €5, mens et klassisk romantisk gondoleventyr koster fra 400 kroner.

Uden mad og drikke duer helten ikke. I Venedig er restaurantpriserne en lille anelse lavere end i Danmark, dog med lavere alkoholpriser. En fadøl koster cirka 30 kroner.

Attraktioner og oplevelser i Venedig

En romantisk tur for i gondol tager ikke lang tid, men heldigvis er der mange andre ting at give sig til i Venedig. Der er masser af arkitektur at suge til sig med Dogepaladset, Markuskirken og Rialtobroen som nogle af de mest berømte.

Hvis du gerne vil prøve noget andet, er der 118 øer at udforske! Torcello er øen, hvor byen Venedig blev grundlagt, Murano er berømt for glaspusterier og Burano for sine huse med lyse mure.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.