Kort

Fly til London

Skyscanner giver dig de bedste rejseværktøjer til nemt og hurtigt at finde billige flybilletter til London.

Uanset hvornår og hvad tid på døgnet du vil flyve, kan Skyscanner hjælpe. Vi sammenligner millioner af flyruter verden over, og sørger for at vise dig de bedste muligheder for at flyve til London.

Er du allerede klar til at booke en billig flybillet og ved du allerede hvornår du vil flyve til London, så benyt dig af søgefeltet øverst. Søgeresultatet viser dig et omfattende udvalg af fly- og rejseselskaber der tilbyder flyrejser til London. Herefter er der bare tilbage at vælge afgangen der passer dig bedst, hvorefter vi dirigerer dig videre til rejsebureauet eller flyselskabet for direkte bestilling af din flyrejse til London.

Hvis du er fleksibel så viser Skyscanner dig de billigste dage på måneden at flyve til London. Du skal bare vælge at søge på hele måneden i stedet for at vælge en specifik dato. Vi giver dig overblik over de bedste datoer at flyve til London på, så du finder hurtigt din billige flybillet.

Er du fleksibel er der som regel altid penge at spare, men hvis du har fastlagt hvilke datoer du skal flyve til London på, så giver vi dig et overblik over hvilke flyselskaber du kan flyve med, og hvilke rejsebureauer du kan booke flyrejsen hos.

Du kan oprette en prisagent på Skyscanner når du er kommet til søgeresultaterne. Når du opretter prisagenten skal du vælge hvilke datoer du gerne vil flyve på til London. Vi holder automatisk øje med prissvingninger for dig, og sender dig en mail når flybilletten til London bliver billigere. På den måde sparer du både tid og penge. 

Hvis du finder en god pris på din flytur til London, så gem Skyscanner som favorit i din browser til næste gang du skal ud at rejse.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.