Kort

Fly Hanoi - Ho Chi Minh City

Flyinformation Hanoi til Ho Chi Minh City

Laveste returpris sidste måned

kr. 478

Direkte flyselskaber

4

Fly pr. uge

387

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 1161 kilometer

2 t 5 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Vietnam Airlines

Ho Chi Minh City

1 lufthavn

Flyvninger: Hanoi til Ho Chi Minh City

Oplysningerne er korrekte pr. februar 2016

 

Flyselskaber på ruten

Adskillige flyselskaber flyver mellem Vietnams hovedstad Hanoi i nord og Ho Chi Minh City i syd, der er landets største by.

Følgende selskaber flyver direkte fra Hanoi til Ho Chi Minh City:

- Vietjet Air har over 20 daglige afgange på ruten.

- Vietnam Airlines har op til 20 daglige afgange fra hovedstaden.

- Jetstar Pacific flyver op til syv gange dagligt.

 

Afgangsterminal

Hanoi Lufthavn, lokalt kaldet Noi Bai Internationale Lufthavn, er landets største og ligger cirka 30 km nord for hovedstaden. Lufthavnen har to terminaler, hvor Terminal 1 er forbeholdt indenrigsflyvninger. Der kører jævnligt gratis busser mellem indenrigsterminalen og Terminal 2 for internationale flyvninger.

I begge terminaler er der mange butikker, der sælger toldfri varer som parfume og tobak, souvenirs, elektronik og meget andet. Der er ligeledes flere spisesteder, i indenrigsterminalen ligger de primært på anden sal. Der er gratis, tidsubegrænset wi-fi i hele lufthavnen.

 

Ankomstterminal

Mindre end 10 km nord for Ho Chi Minh City ligger byens internationale lufthavn, Tan Son Nhat. Der er to terminaler, hvor Terminal 1 er forbeholdt indenrigsflyvninger. Der er gratis, tidubegrænset wi-fi i hele lufthavnen.

Efter ankomst kan man slukke tørsten ganske gratis ved drikkevandskølere over for gate 5, 10 og 16. Derudover er der forskellige fastfood-kæder og andre serveringssteder, hvis man er sulten inden den videre rejse.

Taxaer holder uden for begge terminaler til den videre transport. Man skal altid sikre sig, at taxametret bliver tændt, turen til centrum koster cirka 300.000 VND, altså lidt under 100 kroner inklusiv lufthavnsskat. Det er muligt at betale på forhånd ved taxa-kontoret i ankomstområdet. Bus 152 stopper også ved begge terminaler og kører fra lufthavnen til centrum. Det er også muligt at leje bil i ankomstområdet.

 

Ho Chi Minh City

Der er ingen tidsforskel mellem de to vietnamesiske byer. Gennemsnitstemperaturen i Ho Chi Minh City ligger året rundt på cirka 27 grader og falder altså ikke i vinterhalvåret, som det er tilfældet i Hanoi. Regnsæsonen varer fra maj til oktober med juni og september som de vådeste måneder.

Prismæssigt er Ho Chi Minh City en noget dyrere by end Hanoi, priserne ligger dog stadig langt under dansk niveau. Der er desuden store prisforskelle i begge byer. Den offentlige transport er dog cirka 15 procent billigere i Ho Chi Minh City, mens taxaer er næsten 35 procent dyrere end i Hanoi.  

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.