Kort

Fly Billund - Paris

Flyinformation Billund til Paris

Laveste returpris sidste måned

kr. 699

Direkte flyselskaber

3

Fly pr. uge

14

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 874 kilometer

1 t 50 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Air France

Paris Charles-de-Gaulle, Paris Orly og Paris Beauvais

3 lufthavne

Ofte stillede spørgsmål

Der er 3 lufthavne i Paris: Paris Charles-de-Gaulle, Paris Orly og Paris Beauvais.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra Billund til Paris er kr. 699. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
1 t 50 min. er den gennemsnitlige flytid fra Billund til Paris.
Der er 3 flyselskaber, der flyver direkte fra Billund til Paris.
Der er 14 fly om ugen, som flyver fra Billund til Paris pr. august.

Oplysningerne er korrekte per februar 2018

Flyselskaber, der flyver fra Billund til Paris

Der er hver dag direkte fly fra Billund til Paris Charles De Gaulle Lufthavn med Air France. Det franske flyselskab flyver Billund – Paris én gang lørdag og to gange alle ugens andre dage. Der er ofte billigere alternativer, men med omstigning tager de naturligvis længere tid. Et par af dem er med SAS via København på 4 timer og KLM via Amsterdam på 3 timer, 35 minutter.

Afgang fra Billund Lufthavn

Billund Lufthavn er en i international sammenhæng lille, men moderne lufthavn med gratis wifi overalt i terminalen. Når du er nået gennem sikkerhedstjek kan du shoppe i LEGO, Bestseller, Danish Design og WHSmith, mens der er spisemuligheder både før og efter security.

Ankomst i London og transport til centrum

Alle direkte fly fra Billund til Paris og alle korte rejser med mellemlanding lander i Paris Charles De Gaulle Lufthavn. Herfra kører Regionaltoget RER til Paris-Chatelet les Halles i det centrale første arrondissement. RER kører de knap 30 kilometer på 35 minutter. En almindelig enkeltbillet koster fra €11,40 (85 kroner). En tur med taxa kan tage dobbelt så lang tid, når trafikken er værst.

Praktiske oplysninger om at flyve fra Billund til Paris

Pas skal medbringes på rejser fra Billund til Paris og være gyldige under hele opholdet.

Praktiske oplysninger om Paris

En del af charmen ved at være kendt som Byernes by er blandingen af storslåede og dyre oplevelser, men også billige – og en række gratis – attraktioner. For eksempel kan man jo komme helt tæt på Eiffeltårnet, det er kun turen op i tårnet, der koster penge. Og nok er udsigten fra Eiffeltårnet ganske fantastisk, men der er også gratis udsigter fra for eksempel Sacre Coeur på toppen af Montmartre og panorama fra eksempelvis Panthéon.

En anden måde at spare penge i Paris er at spise et stort måltid på restaurant til frokost og eventuelt købe baguettes, ost og vin at nyde til aftensmad. Dagens ret kan købes på hyggelige bistroer bare en anelse væk fra det absolutte centrum for helt ned til 75 kroner.

Læs mere om Paris

10 insider-hemmeligheder i Paris: ssh

Hotel i Paris

Søg efter hotel i Paris og sammenlign priser.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.