Kort

Fly til Berlin

Opdateret november 2016

Find billige flybilletter til Berlin

Der er masser af direkte flyafgange fra Danmark til Berlin hele ugen, året rundt. Med Skyscanner finder du hurtigt den billigste flybillet. De billigste billetter koster kun et par hundrede kroner. En direkte tur fra Danmark tager cirka en time.

Hvis du er fleksibel med din rejsedato, kan du søge på den billigste måned at flyve i eller du kan sammenligne dagspriserne for en hel måned ad gangen. I datofeltet vælger du kategorien ’Hele måneden’ og bagefter enten den ’Billigste måned’ eller den specifikke måned, du ønsker at rejse i og sammenligne billetpriserne fra dag til dag.

Læs mere: 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt

Det bedste tidspunkt at booke flybilletten

Hvis prisen er det vigtigste for din rejse, skal du generelt bestille billetten i god tid. Billetpriserne afhænger blandt andet af udbud og efterspørgsel og svinger fra dag til dag. Hvis du opretter en prisagent på Skyscanner, holder vi øje med prisen for, så du kan købe billetten på det helt rigtige tidspunkt. Når du har søgt på din rejse, trykker du på: ’Modtag prisagenter’ øverst i sidemenuen til venstre. Efter du har indtastet din e-mailadresse, modtager du en mail, hvis billetprisen ændrer sig.

Danske lufthavne med direkte forbindelse til Berlin

Det er kun muligt at flyve direkte til Berlin fra Københavns Lufthavn og Billund Lufthavn. Hvis du vil rejse fra en af de øvrige danske lufthavne, skal du altså mellemlande undervejs, hvilket dog ikke er noget problem, men rejsetiden bliver selvfølgelig lidt længere.

Læs mere om: Københavns Lufthavn og de øvrige danske lufthavne

Flyselskaber som flyver til Berlin

Der er flere flyselskaber, som flyver direkte til Berlin, heriblandt Air Berlin, SAS, easyJet og Norwegian. Skal du alligevel mellemlande undervejs er der endnu flere selskaber, se også: flyselskaber som flyver til Berlin.

Lufthavne i Berlin

Der er i øjeblikket to internationale lufthavne i Berlin, de lukker dog begge, når byggeriet af en ny stor lufthavn står færdigt, hvilket forventes i slutningen af 2017. Den nye lufthavn, som kommer til at hedde Berlin Brandenburg Lufthavn, ligger i forlængelse af den nuværende Berlin Schönefeld Lufthavn.

Berlin Tegel Lufthavn Lufthavnen ligger cirka 10 km nordvest for centrum og består af fem terminaler, A, B, C, D og E.

Det er let at komme til og fra lufthavnen. Der kører adskillige busser fra Terminal A og B. TXL Jet Express Bus til Alexanderplatz eller X9 Jet Express Bus til Zoologischer Garten er de hurtigste alternativer til centrum med offentlig transport. Der er også rig mulighed for at leje en bil hos et af de mange biludlejningsfirmaer, der er samlet uden for Terminal E ved Parkeringsplads 2.

Flyver du med Air Berlin lander du i Tegel Lufthavn, uanset om du rejser fra Billund eller Københavns Lufthavn, også fly med SAS lander her.

Berlin Schönefeld Lufthavn Lufthavnen ligger knapt 20 km sydøst for centrum og benyttes primært af lavprisselskaber. Lufthavnen består af fire små terminaler, A, B, C og D. Sidstnævnte ligger et par minutters gåtur fra hovedindgangen ved Terminal A.

Der kører både adskillige busser og tog til og fra lufthavnen. Den hurtigste vej til centrum er med Airport Express toget, som tager cirka 30 minutter. Stationen ligger knapt 10 minutters gåtur fra hovedterminalen via en overdækket gangsti. Billetten koster omtrent 20 kroner og købes i terminalen og skal stemples i automaten ved perronen inden påstigning. Du kan også leje en bil til den fortsatte rejse hos et af biludlejningsfirmaerne uden for Terminal A eller praje en taxi.

Fly fra Københavns Lufthavn med easyJet og Norwegian lander i Schönefeld Lufthavn.

Bedste rejsetid

Berlin er så afgjort en helårsdestination med mange kulturelle begivenheder, festivaler og andre events året igennem. Sommeren er højsæson pga. vejret, men fx diverse messer året igennem tiltrækker også tusindvis af besøgende.

Vejret i Berlin

Berlins vejr ligner det danske. Om vinteren er gennemsnitstemperaturen tæt på frysepunktet med lidt sne. Det meste nedbør falder som regn om sommeren, hvor gennemsnitstemperaturen er omkring 20 grader. Der er ofte næsten op til fem grader varmere i Berlins centrum end i forstæderne pga. den tætte bebyggelse.

Attraktioner og seværdigheder i Berlin

Berlin er en spændende by med afsindigt mange kulturelle tilbud, billige spisesteder og hoteller samt et pulserende natteliv. Der er meget at se og lave i Tysklands hovedstad, hvis turbulente historie er lige så fascinerende som skræmmende. Besøg for eksempel museet Checkpoint Charlie og gå på opdagelse langs resterne af Berlinmuren, der i næsten 30 år delte byen i to.

Berlin har mange arkitektoniske perler og historiske vartegn, hvor Brandenburger Tor er det mest berømte. Det bedste er, at mange attraktioner ligger med gåafstand fra hinanden. Det er også let og relativt billigt at bruge den offentlige transport. Fra Fjernsynstårnet på Alexanderplatz får du fantastisk udsigt over byen, hvor du blandt andet kan se det tyske parlament Rigsdagen, den smukke domkirke og meget andet. Om sommeren er en kanalrundfart en dejlig måde at se mere af byen på.

Er du kunstinteresseret er der mange museer og gallerier at vælge mellem, besøg for eksempel The Kindl – Center for Samtidskunst, der er opført i et gammelt bryggeri eller gå på opdagelse på Museumsøen tæt på Fjernsynstårnet.

Læs mere om den tyske hovedstad i vores: Rejseguide til Berlin.

Flere tips

Når du skal vælge overnatning i Berlin, er der mange muligheder lige fra billige hostels til dyre luksushoteller. Når der er store begivenheder i byen, skal du dog være hurtig til at booke en seng. Læs mere om de forskellige kvarterer og få hjælp til at vælge den rigtige overnatning på: Hoteller i Berlin.

Hvis du vil leje bil i Berlin, kan Skyscanner også hjælpe dig med at sammenligne priser og biltyper med mere. Læs mere om: biludlejning i Berlin.

Læs også: De 10 mest trendy hoteller i Berlin

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Berlin

Ofte stillede spørgsmål

Der er 2 lufthavne i Berlin: Berlin-Tegel og Berlin Schönefeld.
Gulf Air, Transavia France, AIS Airlines, Nouvelair, Braathens Regional Airways, Norwegian, GOL Linhas Aéreas og Scoot flyver alle direkte til Berlin.
Den billigste måned at flyve til Berlin i er januar.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.