Kort

Fly til Alghero Sardinien

Opdateret november 2017

Find billige flybilletter til Alghero, Sardinien

Det er ikke muligt at flyve direkte fra Danmark til Alghero, men med en eller flere mellemlandinger undervejs kan du alligevel komme af sted hele året fra både Jylland og København. Du skal regne med en flyvetid på mindst 9-13 timer og en billetpris på cirka 1500 DKK.

Med Skyscanners søgefunktion får du hurtigt et overblik over dine muligheder. Vi finder både den billigste flybillet og den hurtigste flyrute til Alghero på din foretrukne rejsedag. Du kan søge efter billige flybilletter på specifikke datoer eller den billigste måned at flyve i, og det er også muligt at sammenligne dagspriser for en hel måned ad gangen. I datofeltet skal du vælge ’Hele måneden’ og derefter enten den ’Billigste måned’ eller den måned, du ønsker at rejse i.

Læs mere i 10 trin der sikrer dig billige flybilletter – nemt og hurtigt

Det bedste tidspunkt at bestille flybillet til Alghero

Leder du efter den billigste flybillet til Alghero, kan det godt betale sig at bestille billetten i rigtig god tid. Men du behøver ikke selv at holde øje med priserne, det klarer Skyscanners Prisagent for dig. Den gratis prisagent sammenligner hele tiden priserne og giver dig besked, hvis billetprisen stiger eller falder. Når du har søgt på din rejse, skal du trykke på ’Modtag prisagenter’ i menuen til venstre, indtaste din e-mail og så får du automatisk besked, når prisen ændrer sig.

Danske lufthavne med direkte forbindelse til Alghero

Der er i øjeblikket ingen danske lufthavne, som har direkte ruteflyvninger til Alghero. Men fra Aalborg, Billund og København kan du flyve til Alghero med mindst en mellemlanding undervejs. Derudover kan der forekomme direkte charterfly fra diverse rejsebureauer.

Læs mere om Københavns Lufthavn og de øvrige danske lufthavne

Flyselskaber som flyver til Alghero

Adskillige flyselskaber betjener lufthavnen, heriblandt Wizz Air, Blue Air, Alitalia, easyJet og Ryanair, flere ruter er dog sæsonbetingede. Fx flyver easyJet fra London Luton til Alghero og Ryanair fra Bruxelles.

Alghero Lufthavn

Lufthavnen ligger knap 10 km nord for Alghero centrum. Terminalbygningen blev renoveret og udbygget i 2008, men der er fortsat planer om udvidelse af lufthavnen, så der bl.a. bliver plads til flere butikker og parkeringspladser. Indtil videre kan passagerer både handle i diverse butikker og købe fx pizza og is. De fleste butikker og spisesteder ligger før sikkerhedskontrollen, mens udvalget er mindre i afgangsområdet. Der er desuden wi-fi i lufthavnen og både hæveautomat, vekselkontor og turistbureau i terminalen.

For transport til og fra lufthavnen, kan du undersøge, om dit hotel arrangerer kørsel. Hvis ikke det er tilfældet, kan du vælge mellem bus eller taxi til turen. Busserne holder cirka 150 meter fra ankomstområdet, hele året kører der bus mellem lufthavn og Alghero samt adskillige andre byer som Sassari og Cagliari, mens busser til/fra Stintino og Santa Teresa Gallura kun kører i løbet af sommeren. Du kan praje en taxi foran terminalen eller forhåndsbestille den, det tager knap 15 minutter at køre til centrum. I ankomstområdet er også der mange biludlejningsfirmaer at vælge mellem. Hvis du vil leje en bil i Alghero Lufthavn, kan du bruge Skyscanner til at finde den bedste pris.

Bedste rejsetid

Sommermånederne er højsæson med det bedste vejr og masser af solskin. Men foråret er også et godt tidspunkt at besøge Sardinien, hvor vejret er mildt, og der er færre turister og dermed mulighed for billigere overnatning. Der er flere festlige begivenheder på øen, fx kan du i den næstsidste weekend i maj opleve Cavalcata Sarda i byen Sassari med hestevæddeløb, hvor både heste, ryttere og de lokale er iklædt farverige traditionelle dragter akkompagneret af folkemusik og god mad.

Vejret i Alghero

Sommeren er varm, tør og solrig med en gennemsnitstemperatur på cirka 23 grader, men dage med omkring 30 grader er ikke unormalt. Vinteren er mild med en gennemsnitlig temperaturer på cirka 10 grader, men frostgrader kan forekomme om end sjældent. Det regner hele året, men det meste nedbør falder i efteråret og i løbet af vinteren med oktober, som den vådeste måned med omtrent 80 mm regn.

Attraktioner og seværdigheder i Alghero

Alghero er en populær ferie- og kystby på det nordvestlige Sardinien. Turister kommer for at nyde byens dejlige badestrande, historiske centrum og udsøgte restauranter. I de smalle og bilfri gader i den gamle bydel ligger der mange hyggelige caféer og barer, mens restauranterne især er kendte for deres friske fisk og skaldyr, hvor særligt hummere og søpindsvin er i højsædet, som bliver fanget af lokale fiskere. Og er du vild med italienske madvarer, er der god mulighed for at købe noget med hjem fra de to markeder, der ligger over hinanden på Via Sassari, og som har åbent dagligt 07-13. Om onsdagen kan du også handle ind ligesom de lokale på Mercatino fra 09-14 på Via Corsica.

Omtrent 25 km vest for Alghero finder du Grotta di Nettuno, som du både kan sejle og køre til. For knap 100 DKK for du en halv times guidet tur i den smukke Neptuns grotte. Og havet omkring Alghero byder på fantastisk dykning og snorkling i det krystalklare blå vand, hvor du også kan dykke i grotter.

Udenfor Alghero kan du også finde mange andre smukke badestrande prøv fx La Pelosa ved Stintino cirka 70 km nord for Alghero. Du kan også besøge de historiske begravelsespladser Anghelu Ruju og Nuraghe Palmavera, der begge ligger cirka 10 fra Alghero. Og husk dine vandrestøvler, hvis du vild med at trekke, der mange smukke ruter på hele øen.

Attraktioner:

Strandene

Den gamle bydel

Markedspladserne

Palazzo d’Albis

Grotta di Nettuno

Anghelu Ruju

Nuraghe Palmavera

Hoteller i Alghero

Hvis du mangler et sted at sove i Alghero, kan du benytte Skyscanners søgefunktion og sortere din søgning efter pris, beliggenhed og faciliteter på hoteller i Alghero.

Flere tips

Italiens smukkeste øer

10 af de smukkeste strande i Italien

Er du fleksibel med hensyn til, hvor du flyver til? Søg efter lufthavne i nærheden for at få større besparelser.

Lufthavne i nærheden af Alghero Sardinien

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Alghero Sardinien: Alghero Sardinien.
airBaltic, easyJet, Vueling Airlines, TAP Air Portugal, Air France, Volotea, Air Europa og Ryanair flyver alle direkte til Alghero Sardinien.
Den billigste måned at flyve til Alghero Sardinien i er marts.

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.