Sammenlign billeje i Thessaloniki lufthavn

Biludlejningsselskabet kan kræve et ekstragebyr for førere under 25 år, som normalt betales ved afhentning af bilen. Visse steder kan der gælde aldersrestriktioner. Se nærmere information på udlejningsselskabets hjemmeside før du bestiller.

###Biludlejning i Thessaloniki Lufthavn Oplysningerne er korrekte per 21. september 2015

Hvis du rejser med fly til Thessaloniki Lufthavn, kan du med bil til rådighed kan du opleve meget mere af byen, strandene og de flotte områder i hele regionen. ###Steder at leje bil i Thessaloniki Lufthavn Avis, Hertz og Sixt har alle kontorer i Thessaloniki Lufthavn. De kan alle findes i terminalbygningen. ###Tankstationer i nærheden af Thessaloniki Lufthavn Det kan være påkrævet at levere lejebilen tilbage til lufthavnen med tanken fuld.
Der er flere tankstationer i nærheden af lufthavnen, men mange af dem ligger langs små finurlige veje, eller hvor ensretning gør det kompliceret at komme dertil eller derfra. Kommer du nordfra, er det nemmest at køre ind på A16, som løber parallelt med motorvejen A25. Her ligger der en Aegean station cirka fire kilometer fra lufthavnen. Kommer du sydfra på motorvejen, kan du køre fra mod Thermi (umiddelbart før frakørslen til lufthavnen) og tanke op på en BP station. ###Sådan kommer du ud af Thessaloniki Lufthavn Du er på en hovedvej fra det øjeblik, du forlader lufthavnen. Den fører blandt andet direkte ud til motorvejen, som ligger fem kilometer væk. Den strækker sig ned sydpå tæt ved kysten og nordpå udenom Thessaloniki, hvor den forgrener sig ud i andre motorveje. ###Ruter til populære destinationer Der er flere landegrænser tæt på Thessaloniki, men det er langt fra altid, man kan få lov til at krydse landegrænserne i bil. Derfor anbefales det at holde sig inden for Grækenlands grænser, når man lejer bil i Thessaloniki Lufthavn. Det betyder dog langt fra, at mulighederne er ringe. ###Thessaloniki Grækenlands næststørste by betragtes af mange som landets kulturhovedstad med masser af festivaller, historiske vartegn, museer, caféer og natklubber.
Det tager omkring 25 minutter at køre fra lufthavnen til det centrale Thessaloniki. Hvis du bare kører ligeud ud af lufthavnen, fletter vejen sammen med motorvejen mod Thessaloniki mod nord. Herfra kan du enten tage frakørsel 12 og køre ad ringvejen eller fortsætte ligeud.
Der er flere parkeringspladser i Thessaloniki og også gadeparkering. Bemærk dog, at hvis du finder et sted at parallelparkere, kan du risikere at blive offer for dobbeltparkering. Normalt er den ulovligt parkerede billist på café eller lignende, så et dyt løser ofte problemet. Har du travlt, skal du dog være opmærksom på, at du risikerer at sidde fast. Et helt andet alternativ er at parkere på en af de mange gratis parkeringspladser lige uden for byen og tage bussen ind. ###Kassandra En halvø spækket med lækre strande, store ressorter, ældgamle ruiner og hyggelige landsbyer.
Køreturen til Nea Poteidaia, indgangsbyen til Kassandra-halvøen tager knap 40 minutter, mens Xina allerlængst væk på halvøen er en times kørsel ekstra. Kør ud af lufthavnen og drej så til højre mod Nea Moudania. Følg vejen hele vejen til Kassandra. Parkering er der masser af over hele Kassandra, både i ressorterne, ved attraktionerne og ved strandene. ###Veria Denne historiske by var engang hovedstad i Kongeriget Makedonien og har et tre kilometer langt nekropolis som den mest berømte af mange historiske attraktioner.
Tag motorvejen nordpå, og kør ud på frakørsel 12 rundt om Thessaloniki. Fortsæt ud ad E90 og drej fra mod Veroia (et andet navn for byen). Der er blandt andet parkeringsplads ved det den arkæologiske udgravning.

Alamo
Europcar
Sixt
Enterprise
Hertz
Avis

Lej en bil med Skyscanner

Velkommen til Skyscanners omfattende billejesøgning. Vi søger på flere hundrede destinationer og sammenligner flere tusinde billejetilbud for at hjælpe dig med at finde den perfekte bil til en lav pris. Vi hjælper dig med at gøre din rejse så billig som muligt, så du kan køre tilfreds af sted. Kom og kør med os.

Gratis billejesammenligning

Med Skyscanner finder du nogle af de laveste billejepriser på internettet. Når du har fundet den rigtige billeje til dine behov, sender vi dig direkte til biludlejningsfirmaet, så du kan foretage din booking. Vi opkræver aldrig kommission, så du altid får den bedste pris.

Søg med Skyscanner

Leder du efter en lejebil? Du er kommet til det rigtige sted. Uanset, hvor du skal hen, har vi nøglerne. Indtast blot din destination samt afhentnings- og afleveringsdatoer, så finder vi tilbuddene fra de største biludlejningsfirmaer, så du kan sammenligne og booke din bil på et par sekunder.

*Dette er en anslået pris, som hjælper dig med at vælge mellem en lang række muligheder. I dags pris er baseret på gennemsnittet af de laveste priser, der er fundet på Skyscanner for hver af de seneste 15 dage.