Søg i flyrejser

Returtype

Fly til New York

New York, New York

Uanset om du planlægger en stor eller en lille bid, vil The Big Apple med garanti stille dig tilfreds. Med masser af fly til New York er dette ikke bare et af de mest populære og spændende rejsemål i USA, men også et af de lettest tilgængelige.

Gamle favoritter som Frihedsgudinden, Brooklyn Bridge, Times Square og Empire State Building er et must for førstegangsbesøgende, men listen stopper ikke der. Med en bred vifte af museer, hippe gallerier, shopping-centre på størrelse med små byer, frodige grønne parker, scenekunst og endeløse kulinære lækkerier – New York vil få dig til at hige efter mere. Du kan se et show på Broadway, kigge efter kendisser, besøge the MET eller skøjte i Central Park ved juletid… Mulighederne er uendelige!

Hvorfor ikke søge efter et billigt fly til New York i dag og fordybe dig i New Yorker-kulturen, klargøre dine rulleskøjter, snuppe en bagel og hænge ud med nogle venner, mens du oplever byen, som vitterligt aldrig nogensinde sover!

se mere

Billige fly til New York fra:

 Rejseguide til New York

The Empire State Building
Times Square
Central Park & Zoo
Kært barn har mange navne, og “Drømmenes By”, “Betonjunglen” og “Det Store Æble” er blot nogle af de mange kærlige øgenavne, som dette i sandhed enestående rejsemål har fået i tidens løb. New York City består af fem bydele: Brooklyn, the Bronx, Queens, Staten Island og naturligvis Manhattan, som er ... New York city guide

fra kr. 2.095 tur/retur

 New York tilbud

Hoteller i New York

Car hire in New York

Billeder af Flickr/S J Pinkney