Kort

Fly London - Riga

Bedste last minute-tilbud på fly

Er du i det spontane humør? Det er aldrig for sent at booke en rejse. Her er vores udvalg af de bedste last minute-fly til Riga
Anslåede laveste priser. Fundet i løbet af de sidste 14 dage.

Direkte fly til Riga

Vil du flyve nonstop til Riga? Vi hjælper dig med at finde den ideelle rute.

  • GENNEMSNITLIG FLYVETID2 t 39 min.
  • BILLIGSTE DIREKTE RETURREJSEkr. 202
  • GENNEMSNITLIGT ANTAL FLY PR. UGE64
FLYSELSKABER, DER FLYVER DIREKTE
  • Air Malta
  • airBaltic
  • British Airways
  • Etihad Airways
  • Ryanair
  • TAP Air Portugal
  • Wizz Air
Søg efter direkte fly

Flyinformation London til Riga

Laveste returpris sidste måned

kr. 201

Direkte flyselskaber

4

Fly pr. uge

37

Flyrejsens varighed i gennemsnit, samlet distance 1658 kilometer

2 t 30 min.

Mest populære flyselskab sidste måned

Ryanair

Riga

1 lufthavn

Ofte stillede spørgsmål

Der er én lufthavn i Riga: Riga.
Den bedste pris fundet på Skyscanner for et fly fra London til Riga er kr. 201. Denne pris blev fundet ved at aggregere på tværs af forskellige flyselskaber og er den laveste pris for hele måneden.
2 t 30 min. er den gennemsnitlige flytid fra London til Riga.
Der er 4 flyselskaber, der flyver direkte fra London til Riga.
Der er 37 fly om ugen, som flyver fra London til Riga pr. februar.

Opdateret september 2016

Flyselskaber på ruten

Tre selskaber flyver fast direkte fra London til Riga, Ryanair, Wizz Air og Air Baltic. Du kan flyve direkte fra tre af Londons seks internationale lufthavne, hvor en flyvetur varer 2,5-3 timer.

Der er mindst fire daglige afgange at vælge mellem, men hvis du ikke har noget imod en mellemlanding undervejs, er udvalget endnu større.

Afgangsterminal

Stansted Lufthavn

Lufthavnen ligger omtrent 60 km nord for London centrum. Der er en times gratis wi-fi samt adskillige spisesteder, butikker og internetcaféer på begge sider af sikkerhedskontrollen. I loungen kan du få arbejdsro eller slappe af med diverse mad- og drikkevarer samt læsestof. Loungen er åben for alle passagerer og koster cirka 180 kroner i entré. Ryanair flyver til Riga to gange dagligt hele året.

Gatwick Lufthavn

Lufthavnen ligger cirka 45 km syd for Londons centrum og rummer to terminaler, South og North, begge med gratis wi-fi. Lufthavnen har adskillige lækre spisesteder, butikker, lounges, børnelegezone med mere. Air Baltic flyver fra T-South til Riga en-to gange dagligt hele året.

London Luton Lufthavn

Lufthavnen ligger cirka 55 km nordvest for London. Lufthavnen tilbyder fire timers gratis wi-fi og rummer flere gode spisesteder og butikker samt en lounge med tilhørende skønhedssalon. Wizz Air flyver en-to gange dagligt hele året til Riga.

Ankomstterminal

Riga Internationale Lufthavn ligger cirka 10 km sydvest for hovedstadens centrum. Der er gratis, tidsubegrænset wi-fi i hele lufthavnen. De fleste butikker og spisesteder ligger i afgangsområdet, men det er også muligt at få lidt at spise, veksle penge med mere i ankomstområdet inden den videre transport.

Bus nr. 22 kører hver halve time eller oftere mellem lufthavnen og centrum på cirka 30 minutter. Køber du billetten i lufthavnen inden påstigning, koster turen mindre end 9 kr. og ellers cirka 15 kr. Stoppestedet er bag ved P1 overfor hovedindgangen. Langs med terminalbygningen holder øvrige turistbusser og taxier. I ankomstområde E er der desuden fire internationale biludlejningsfirmaer at vælge mellem.

Riga

Tidsmæssigt er Riga to timer foran London. Vejret i de to hovedstæder minder meget om hinanden, det er dog noget koldere i Riga, hvor sommertemperaturen typisk ligger omkring 20 grader, mens det i de koldeste vintermåneder er omkring -5 grader. Det regner mest fra juli til oktober, sne forekommer hvert år, men ikke i særligt store mængder i selve byen.

Du får langt mere for dine penge i Riga end i London. Hvis du går ud og spiser, sparer du mellem 15-60 procent afhænger af restauranten. Handler du i stedet selv ind, er det i gennemsnit omkring 40 procent billigere. Den offentlige transport er cirka 60 procent billigere end i London, mens prisforskellen på taxikørsel er endnu større.

Læs mere om Riga

De priser, der vises på denne side, er kun anslåede laveste priser. Fundet de seneste 45 dage.